Το ερωτηματικό «Sofo» και η συμπεριφορά Μανωλά!

ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ από τον Παναθηναϊκό. Οι πάντες συμφωνούν ότι πρόκειται για έναν χαρισματικό παίκτη με πλούσιο ταλέντο και απίστευτα σωματικά προσόντα! Ως εδώ όλα καλά! Από εκεί και πέρα όμως αρχίζουν οι διαφωνίες, καθώς οι μισοί τονίζουν ότι δεν μπορεί να μπει σε... καλούπια και έτσι πάει στράφι τόσο ταλέντο, ενώ οι άλλοι μισοί επισημαίνουν ότι πλέον είναι πιο ώριμος από ποτέ και σίγουρα στον Παναθηναϊκό θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση δεν λείπουν οι ενστάσεις. Για παράδειγμα από την πρώτη στιγμή οι πάντες ανέφεραν

ότι με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μπορούσε να κάνει... παπάδες, αφού αυτό θα ήταν ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα για τον Σέρβο προπονητή που θα έπρεπε να το κερδίσει. Τώρα με την περίπτωση του Αργύρη Πεδουλάκη υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το πως θα χειριστεί τις... ιδιαιτερότητες του «Σόφο»! Η συνέχεια επί της... οθόνης και εντός παρκέ!

ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», όσο αφορά στην προσέλευση του κόσμου, προκειμένου να καταθέσει τον... οβολό του στην προσπάθεια σωτηρίας που γίνεται στον Παναθηναϊκό με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο! Αν και βρισκόμαστε εν μέσω πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και όλα τα νοικοκυριά έχουν... στεγνώσει, εντούτοις η αγάπη πολλών για τον Παναθηναϊκό τους κάνει να βάζουν από το υστέρημά τους για να σωθεί ο σύλλογος! Μάλιστα ήδη οι άνθρωποι της ομάδας, γνωρίζοντας και την δυσκολία της εποχής, σε δηλώσεις τους τονίζουν ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την ως τώρα κίνηση και δηλώνουν αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα! Πάντως όσο αφορά τα σενάρια που... κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες περί επιστροφής Πατέρα δεν δείχνουν να έχουν βάση. Απλά ο πρώην πρόεδρος είχε μια συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, στην οποία εξέφρασε την στήριξη του στην «Συμμαχία», κάτι που θα φανεί και εμπράκτως τα επόμενα 24ωρα!

ΜΙΑ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όσο αφορά το θέμα του προπονητή στην ομάδα μπάσκετ! Μετά το σοκ με την αποχώρηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος και Ευρώπης βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση τεχνικού. Εξ αρχής το όνομα του Μπαρτζώκα μπήκε ψηλά στην... ερυθρόλευκη λίστα, αλλά οι Αγγελόπουλοι δεν ενεργοποίησαν ακόμη την συμφωνία. Είναι προφανές ότι στον Πειραιά αναζητούν κάτι καλύτερο. Ένα πιο... βαρύ όνομα από το εξωτερικό και για τον λόγο αυτό όλες αυτές τις ημέρες «ψάχνονται». Από την άλλη πάντως δεν πρόκειται να αγχωθούν και πολύ, καθώς και το αντίπαλο δέος αντικατέστησε τον Ομπράντοβιτς με τον... Αργύρη Πεδουλάκη!

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ο Κώστας Μανωλας αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό! Το γεγονός ότι κάθε φορά που αναφέρονται σε αυτόν τονίζουν το... μειωτικό (στην συγκεκριμένη περίπτωση) «Κωστάκης» λέει πολλά! Οι δηλώσεις που έκανε... πουλώντας ολυμπιακοφροσύνη, όπως αναφέρουν οι άνθρ

Keywords
Τυχαία Θέματα