Το έγκλημα πάθους που συγκλονίζει και η «τίγρη του Κορωπίου»!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ξεπερνάει ακόμα και τα πιο ακραία σενάρια στις ταινίες των αστυνομικών θρίλερ το έγκλημα πάθους που διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί. Ένας άνδρας και δυο γυναίκες πρωταγωνίστησαν σε ένα ερωτικό τρίγωνο σοκάροντας το πανελλήνιο ενώ υπάρχει βαρύ οικογενειακό ιστορικό.

Το χρονικό της τραγωδίας

Μία μητέρα δύο ανήλικων παιδιών 11 και 23 μηνών σκότωσε με μαχαίρι στα 26 της χρόνια την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της, μπροστά στα μάτια των επίσης ανήλικων παιδιών της 11 και 9 ετών!

Το φονικό προκλήθηκε από τις

υποψίες της 26χρονης ότι ο σύντροφός της βρισκόταν σε διαδικασία επαναπροσέγγισης με την πρώην σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν είχε πάρει ποτέ διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του με αποτέλεσμα η 26χρονη να ήταν η «παράνομη».

Μετά τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, ο 41χρονος άνδρας τον οποίο διεκδικούσαν και οι δυο γυναίκες πήγε χθες το απόγευμα στο πατρικό σπίτι της 26χρονης με καραμπίνα. Εκεί πυροβόλησε τον πατέρα της και τη σύντροφο του.

Στον εισαγγελέα η 26χρονη

Η 26χρονη που αφαίρεσε τη ζωή από την 35χρονη πήρε τον δρόμο για τον εισαγγελέα που της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η 26χρονη δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της και ζήτησε συγνώμη. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ήταν θολωμένη και δεν κατάλαβε πως συνέβη το φονικό.

Το έγκλημα της «Τίγρης του Κορωπίου»

Όλα άρχισαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν η πρώην σύζυγος του 41χρονου έχασε τη ζωή της από τις μαχαιριές της 26χρονης.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, η 26χρονη πήγε στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 35χρονη εν διαστάσει σύζυγος του 41χρονου. Οι δύο γυναίκες τσακώθηκαν στην αυλή και η 26χρονη μαχαίρωσε τουλάχιστον πέντε φορές, κυρίως στην ωμοπλάτη, την 35χρονη.

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου όπου την είχε μεταφέρει ο 41χρονος.

Αίσθηση προκαλεί και η αποκάλυψη του «Έθνους» ότι η 26χρονη που δολοφόνησε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της είναι εγγονή της διαβόητης «Τίγρης του Κορωπίου». Έτσι αποκαλούσαν την Ελένη Παπαϊωάννου, που τον Οκτώβριο του 1963 κλείδωσε τον άντρα της μέσα στο σπίτι τους και τον έκαψε ζωντανό σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Η Ελένη Παπαϊωάννου έκαψε ζωντανό τον σύζυγό της Παναγιώτη γιατί την υποπτευόταν αδίκως ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με άλλον άντρα. Στην Ελένη Παπαΐωάννου δόθηκε από τα μέσα της εποχής ο χαρακτηρισμός «Η τίγρη του Κορωπίου», όταν άρχισαν να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες του φονικού.

Στις 23 Οκτωβρίου 1963, στις 10 το βράδυ, όταν το θύμα αποκοιμήθηκε τυλιγμένο με μια κουβέρτα, η Ελένη Παπαϊωάννου πατώντας στις μύτες των ποδιών της, σφράγισε όλα τα παράθυρα του σπιτιού, κλείδωσε όλα τα δωμάτια και αφού πλησίασε αθόρυβα, τον περιέλουσε με βενζίνη.

Είχε ήδη στείλει τα παιδιά τους στο σπίτι της μητέρας της για να κοιμηθούν και όταν σιγουρεύτηκε ότι η ποσότητα ήταν αρκετή, άναψε ένα σπίρτο, το πέταξε και βγήκε τρέχοντας από το δωμάτιο.

«Έβαλα φωτιά και έκαψα τον άνδρα μου. Ήρθα να παραδοθώ και δεν μετανοώ γι’ αυτό που έκανα» είχε πει στους αστυνομικούς η γιαγιά της 26χρονης. Στο δικαστήριο που ακολούθησε δήλωσε πως ο μετέπειτα σύζυγός της την είχε βιάσει σε ηλικία 15 ετών, όταν δούλευε σαν υπηρέτρια στο σπίτι του. Τα αδέρφια της την ανάγκασαν να τον παντρευτεί επειδή ήταν πλέον μια «ατιμασμένη» και η ζωή της ήταν όπως είπε μια κόλαση δίπλα του.

Το άρθρο Το έγκλημα πάθους που συγκλονίζει και η «τίγρη του Κορωπίου»! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα