Το ISIS κηρύττει πόλεμο: «Θα πνίξουμε στο αίμα το πνέυμα των Χριστουγέννων σας»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μοιάζει σαν από χτες να σήμανε η καμπάνα του πολέμου στην Ευρώπη, που βλέπει κάθε γωνιά της να βάφεται με αίμα από το μίσος των τζιχαντιστών. Η καρδιά της ευρωπαϊκής κοινότητας, η Κωνσταντινούπολη και η Ρωσία βρίσκονται με το περίστροφο στον κρόταφο, ενώ οι Άγιες μέρες πλησιάζουν.

Στην Κωνσταντινούπολη, ο πρέσβης της Ρωσίας πέφτει νεκρός μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του, που καταγράφεται από την κάμερα και «αφήνει» πίσω της πλάνα που θα μείνουν στην ιστορία και θα σταθούν

αφορμή για πολύ άσχημες εξελίξεις.

Ένας Τούρκος αστυνομικός εκτελεί με στυγνό τρόπο τον 62χρονο Αντρέι Καρλόφ και ενώ φωνάζει συνθήματα εκδίκησης για τον πόλεμο στο Χαλέπι, ανοίγει τον δικό του. Σκοτώνει, και λίγο αργότερα σκοτώνεται από τα πυρά των αστυνομικών, των ίδιων των συναδέλφων του.

Ακολουθεί η Γερμανία, με ένα φορτηγό «εκτός ελέγχου» να πέφτει με όλη του τη μανία και τη βία πάνω σε αθώους πολίτες και να σκορπά τον θάνατο. Δώδεκα νεκροί και 48 τραυματίες είναι ο απολογισμός της τρελής αυτής κούρσας, που ξύπνησε τον εφιάλτη της Νίκαιας, με 86 πτώματα να γεμίζουν το δρόμο της Promenade des Anglais τον περασμένο Ιούλη.

Δεν πρόλαβε η γη να συνειδητοποιήσει το λουτρό αίματος που χύθηκε στις γωνιές της και την ίδια στιγμή τα κακά νέα έρχονται και από την Ελβετία. Σε μια πόλη που ορκίζεται κανείς πως το έγκλημα έχει πεθάνει, στη Ζυρίχη, μύρισε θάνατος. Στο ισλαμικό κέντρο της πόλης, ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες συμπληρώνουν το τρομακτικό τοπίο και οι Αρχές σπεύδουν να αποκλείσουν το Σχάερμπεκ, τη συνοικία των Βρυξελλών όπου διέμενε ο μακελάρης του Παρισιού, Σαλάχ Αμπντελσλάμ.

Φόβος παντού. Το ισλάμ υψώνει τη σημαία του και προετοιμάζει για όσα θα έρθουν. Η ανακατάληψη του Χαλεπίου από τον Άσαντ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να ξεκινήσουν οι τζιχαντιστές τον πόλεμο με τη Δύση και την Τουρκία. Ενώ όλα έδειχναν πως σιγά σιγά το Ισλαμικό Κράτος χάνεται από τον χάρτη, οι τζιχαντιστές οργανώνουν το τέλειο σχέδιο για να κερδίσουν έδαφος στην παγκόσμια κοινότητα και να εξολοθρεύσουν κάθε άπιστο.

Το μήνυμα τους, είναι απόλυτα ξεκάθαρο: «Η Τζιχάντ συνεχίζεται, μπορούμε να χτυπήσουμε την Ευρώπη όποτε θέλουμε, οπουδήποτε αποφασίσουμε. Μπορούμε ακόμη και να χρησιμοποιήσουμε ξανά μεθόδους μαζικού ολέθρου, να ρίξουμε νταλίκες σε συγκεντρωμένο πλήθος μέσα στις πόλεις σας. Μπορούμε να πυροβολήσουμε εξ επαφής Ρώσους διπλωμάτες, μπορούμε να πνίξουμε στο αίμα το Πνεύμα των Χριστουγέννων σας».

Πρόσφυγας ο μακελάρης του Βερολίνου

Ο οδηγός της φονικής νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στην πολυσύχναστη πλατεία Breitscheidplatz, δίπλα στην εκκλησία του που είναι αφιερωμένη στον Κάιζερ Γουλιέλμο, είναι πρόσφυγας. Όπως αναφέρει η Die Welt, είναι από το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν, νεοαφιχθείς στην Ευρώπη, ο οποίος σκότωσε τον οδηγό του φορτηγού στην Πολωνία και το έκλεψε για να ολοκληρώσει το τρομακτικό του σχέδιο.

Σοκαρισμένος ο Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε αμέσως για τρομοκράτες και απέδωσε το χτύπημα στους τζιχαντιστές. Με τη σειρά της και η Μέρκελ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπόνοια της για τον θάνατο που γεμίζει τα σπίτια εξ’ αιτίας του μίσους των τζιχαντιστών.

Στη Γερμανία, η ακροδεξιά βρήκε την ευκαιρία να στείλει τα δικά της μηνύματα για την πολιτική της καγκελαρίου στο προσφυγικό, ενέργεια όμως που καταδικάστηκε από κάθε πολιτική παράταξη της χώρας. Ο διεθνής Τύπος έβγαζε έκτακτα δελτία για τα θύματα και πολιτικά μέτωπα εκμεταλλευόντουσαν ευκαιρίες για να περάσουν τα μηνύματα τους.

Κανείς δεν ξέρει τα όσα θα ακολουθήσουν. Η ισλαμιστική οργάνωση Μέτωπο Νούσρα πάντως, πλήρως αυτονομημένη από την Αλ- Κάιντα, , έχει εξαπολύσει απειλές προς τους απανταχού Ρώσους διπλωμάτες, προειδοποιώντας τον Πούτιν να αλλάξει τακτική στον πόλεμο της Συρίας. Είναι όμως μόνο αυτό, ή απλώς θέλουν να κυριεύσουν τον κόσμο;

.

Το άρθρο Το ISIS κηρύττει πόλεμο: «Θα πνίξουμε στο αίμα το πνέυμα των Χριστουγέννων σας» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα