Βερολίνο: Φορτηγό έπεσε στο πλήθος – Εννέα νεκροί και δεκάδες τραυματίες(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τρομοκρατικό χτύπημα όμοιο με αυτό που είχε γίνει στη Νίκαια της Γαλλίας έγινε στο Βερολίνο. Ειδικότερα, στην καρδιάς της χριστουγεννιάτικης αγοράς στην Breitscheidplatz ένα φορτηγό έπεσε πάνω στο πλήθος προκαλώντας το θάνατο 9 ανθρώπων και τραυματίζοντας περισσότερους από 50. Περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων

θα ανέβει.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το απόγευμα (τοπική ώρα). Το φορτηγό εισέβαλε στον χώρο που είχε στηθεί η χριστουγεννιάτικη αγορά της πλατείας Breitscheidplatz, στο δυτικό Βερολίνο.

Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι διασκέδαζαν και πραγματοποιούσαν τα ψώνια τους εν όψει των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με την αστυνομία το φορτηγό είχε πολωνικές πινακίδες και κινούταν με 60 χλμ. την ώρα. Επιπλέον επιβεβαιώθηκε τη σύλληψη του οδηγού, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο συνοδηγός του μοιραίου οχήματος είναι νεκρός.

Το άρθρο Βερολίνο: Φορτηγό έπεσε στο πλήθος – Εννέα νεκροί και δεκάδες τραυματίες(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα