Έγκλημα και τιμωρία για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! (Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ισοφαρίζει στην τελευταία φάση του αγώνα, με σκόρερ τον Μαμπουλού, από καθαρή θέση οφσάιντ .

Η Ένωση, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 10’ εξαιτίας της ανόητης ενέργειας του Αραβίδη, που θέλησε να μιμηθεί τον Ζιντάν , πάλεψε πολύ σήμερα, έχασε πέναλτι με τον Μάνταλο και στο τέλος την τιμώρησε η μπάλα, η γκαντεμιά που έχει σαν ομάδα και ο επόπτης που δεν έδωσε το καθαρό οφσάιντ.

Το ματς

Στο

30’ και μετά από εξαιρετική ενέργεια του Πατίτο, ο Αργεντινός ανατράπηκε στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Το πρώτο της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Ο Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως είδε τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι του Περιστερίδη και να φεύγει μακριά από την εστία.

Στο 66’ η ΑΕΚ μετά από ένα τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ, προηγήθηκε στο σκορ. Σουτ του Γιόχανσον που εύκολα φάνηκε να μπλοκάρει ο Περιστερίδης, ο Γκάλο τσίμπησε τη μπάλα από τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και ο επερχόμενος Πέκχαρτ την έστειλε στην κενή εστία κάνοντας το 1-0.

Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις που συνέβησαν απίστευτα πράγματα.

Στο 92’ ο Μπέριος, μετά από εκτέλεση φάουλ, ήταν εκτεθειμένος (έστω και λίγο) όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον βοηθό Κωστάρα ορθά να σηκώνει την σημαία για οφσάιντ.

Στο 93’ σε ακόμα πιο ξεκάθαρη θέση οφσάιντ, με τον Μαμπουλού να έχει… κατασκηνώσει στη μικρή περιοχή, ο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, σε ένα ακόμα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (76’ Γαλανόπουλος), Αραβίδης, Πατίτο (77’ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (87’ Βάργκας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (72’ Κόντε), Ακόστα (76’ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς (86’ Γιάκος), Κούτρης, Μαμπουλού, Ζάιρο ντα Σίλβα

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Το άρθρο Έγκλημα και τιμωρία για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα