Τα… αστέρια του Euro

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που διαπρέπουν εντός και… εκτός γηπέδων.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Κριστιάνο Ρονάλντο

Είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια του Euro 2016, που θα προσπαθήσει να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορέσει με την Πορτογαλία υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος και με τον αέρα του πρωταθλητή Ευρώπης. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2016, o Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τις

διακοπές του στην Ιμπιζα, γιορτάζοντας ταυτόχρονα την κατάκτηση του Τσάμπιος Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα, αλλά και τις ωραίες παρουσίες, αφού από τότε που χώρισε από την Ιρίνα Σάικ είναι μεν μόνος, αλλά αποτελεί μήλον της έριδος και δεν μένει χωρίς ωραίες παρουσές δίπλα του… Οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία και εντόπισαν τον Πορτογάλο επιθετικό στη διάσημη πρωτεύουσα των Βαλεαρίδων νήσων παρέα με μια μελαχροινή καλονή.

Πάουλα Σοάρες

Η μελαχρινή καλονή που… έκλεψε την παράσταση στο πλευρό Κριστιάνο Ρονάλντο στην ολιγοήμερη χαλάρωσή του στην Ιμπιζα πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακούει στο όνομα Πάουλα Σουάρες. Εκ Κολομβίας ορμώμενη, δηλώνει μοντέλο στο επάγγελμα και αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δικαίως μαγνήτισε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της μπάλας.

Ζεράρ Πικέ

Φοβερός αμυντικός, εκρηκτικό ταμπεραμέντο και εκρηκτικός χαρακτήρας ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, μα πιο εκρητική η Κολομβιανή συζυγός του Σακίρα. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό της εθνικής Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, έναν από τους ελάχιστους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές (τέσσερις με αυτόν) που έχουν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ δύο χρόνια στη σειρά με διαφορετικές ομάδες, με τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία αγωνίστηκε από το 2004-2008 την τελευταία του χρονιά και τη Μπαρτσελόνα, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την καριέρα του και στην οποία επέστρεψε μετά την Αγγλία και αγωνίζεται ακόμη κατακτώντας με τη φανέλα της πρωταθλήματακαι κύπελλα Ισπανίας, αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ το 2009.

Σακίρα

Φοβερή τραγουδίστρια και περισσότερο εκρηκτική και από τον συζυγό της είναι η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα. Η 39χρονη ποπ σταρ, μια από τις σέξι τραγουδίστριες στον κόσμο και ο κατά 10 χρόνια μικρότερος της Ζεράρ Πικέ έχουν ενωθεί με τα δεσμά του και έχουν αποκτήσει δύο γιούς, τον τριών ετών Μίλαν και τον ενός έτους Σάσα.

Τζιανλουίτζι Μπουφόν

Ο ωραίος του ιταλικού ποδοσφαίρου ή πιο σωστά ένας από τους ωραίους του ιταλικού ποδοσφαίρου, συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων τερματοφυλάκων της «σκουάντρα ατζούρα» εντός και εκτός γηπέδων. Εντός για προφανείς λόγους, γιατί είναι πολύ καλοί τερματοφύλακες και εκτός γιατί είναι μεγάλοι γυναικοκατακτητές. Την παράδοση αυτή λοιπόν, του Βάλτερ Ζέγκα και των άλλων συνεχίζει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, ο οποίος μετά το διαζύγιό του με το εκ Τσεχίας μοντέλο Αλένα Σερέντοβα το 2014, με την οποία έχει δύο γιούς, απέκτησε και τρίτο γιο στις αρχές του 2016, καρπό της σχέσης του με τη διάσημη παρουσιάτρια της ιταλικής τηλεόρασης Ιλάρια Ντ’ Αμίκο.

Ιλάρια Ντ’ Αμίκο

Η Ιλάρια Ντ’ Αμίκο συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 πιο hot δημοσιογράφους του κόσμου. Για τα μάτια της 41 ετών Ιλάριας χώρισε την πρώην συζύγό του ο 38χρονος τερματοφύλακας της Γιουβέντους. Παρά τα χρόνια της, βέβαια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θεωρείται σύμβολο του σεξ και έχει ψηφιστεί από την εφημερίδα «The Sun» μέσα στις 10 πιο σέξι δημοσιογράφους του κόσμου.

Σέρχιο Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ένας σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός και έχει κερδίσει τα πάντα με την Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Όταν αγωνίζεται συνήθως κλέβει την παράσταση, αλλά όταν εμφανίζεται εκτός γηπέδων με τη σύζυγό του Πιλάρ Ρούμπιο περνάει πάντα σε δεύτερη μοίρα και οι φωτογραφές αποδεικνύουν το γιατί. Μέχρι και ο Λιονέλ Μέσι, που ήταν ο μεγάλος νικητής της Χρύσης Μπάλας, για 5η φορά στην καριέρα του στο εφετινό γκαλά της FIFA στη Ζυρίχη, πέρασε σε δεύτερη μοίρα τον Ιανουάριο από την απαστράπουσα κυρία Ράμος, που συνόδευσε τον σύζυγό της εκείνη τη βραδιά και συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων.

Πιλάρ Ρούμπιο

Η Πιλάρ Ρούμπιο εδώ και τέσσερα χρόνια έχει αποσυρθεί από τις πασαρέλες και το χώρο του μόντελινγκ, όμως παραμένει εντυπωσιακή και σέξι. Το 2008 αναδείχθηκε η πιο σέξι Ισπανίδα και όχι άδικα. Είναι παντρεμένη με τον Σέρχιο Ράμος, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά και θεωρείται ακόμη και σήμερα από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.

Γιανίκ Καράσκο

Αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γιανίκ Καράσκο πήγε κατευθείαν στις κερκίδες. Η κάμερα ακολούθησε τον σκόρερ της ισοφάρισης για την Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο αυτός έψαχνε να βρει τη σύντροφό του, με την οποία πανηγύρισε το γκολ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης με ένα καυτό φιλί στο στόμα. Το Βέλγιο παρουσιάζεται μετά από χρόνια πολύ δυνατό και με ποιοτική ομάδα σε τελική φάση και ένα από τα μεγάλα του όπλα είναι ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, το μεγάλο όπλο του οποίου είναι καθώς φαίνεται η φίλη του Νοέμι Απάρτ.

Νοέμι Απάρτ

Η Νοέμι Απάρτ είναι μόλις 22 ετών, μοντέλο και το 2013 είχε αναδειχθεί Μις Βέλγιο. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία πρόκειται για μια πανέμορφη κοπέλα που είναι το… κρυφό όπλο του Γιανίκ Καράσκλο και για αυτό πανηγύρισε μαζί της την ισοφάριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κρις Σμόλινγκ

Ο 26χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κρις Σμόλινγκ, που τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα δώσει κανονικά το «παρών» στα γαλλικά γήπεδα στους αγώνες τους ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχει ένα επιπλέον προσόν, τη σύντροφό του. Είναι το 30χρονο μοντέλο Σαμ Κουκ, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του και αν κρίνει κανείς από την απόδοσή του εντός των αγωνιστικών χώρων, τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ο σέντερ μπακ της Γιουνάιτεντ, πάντως, δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό γόνατο κι ο τραυματισμός του σε προπόνηση αυτής της εβδομάδας ήταν επιπόλαιος, καθησυχάζοντας άπαντες στη Γηραιά Αλβιόνα.

Σαμ Κουκ

Η Σαμ Κουκ από την πλευρά της, τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται σε όλα τα αγγλικά ταμπλόιντ και στα πρωτοσέλιδα πολλών περιοδικών. Είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στην Αγγλία, με καταγωγή από το Μάντσεστερ και βρίσκεται στο πλευρό του 26χρονου αμυντικού της Γιουνάιτεντ, τον οποίο στηρίζει στην καριέρα του.

Μάριο Γκέτσε

Ο σκόρερ του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014, που οδήγησε τη Γερμανία στη νίκη επί της Αργεντινής και την κατάκτηση του τίτλου, ο Μάριο Γκέτσε, έχει στο πλευρό του μια κουκλάρα ονόματι Αν Κάθριν. Ο 24χρονος επιθετικός της Μπάγερν αναμένεται να είναι από τα «βαριά» χαρτιά της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας και σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και αν κρίνει κάποιος από τις εφετινές του εμφανίσεις, πραγματικά ο προπονητής του Γιοκίμ Λεβ μπορεί να υπολογίζει πολύ σε αυτόν και να περιμένει πολλά από αυτόν στην προσπάθεια της Γερμανίας να κατακτήσει το τρόπαιο.

Αν Κάθριν Μπρόμελ

Η Αν Κάθριν είναι στο πλευρό του Μάριο Γκέτσε από το από το 2012. Πρόκειται για ένα ακόμη διάσημο μοντέλο στη χώρα του, που έχει σχέση με ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους τα πηγαίνουν περίφημα και ο Τύπος της Γερμανίας μιλά για να ένα πολύ ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Το βαρύ πυροβολικό της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής ομάδας της Πολωνίας έχει στο πλευρό μια πανέμορφη σύζυγο, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και που δύσκολα θα δεχθεί πειράγματα για την ομορφιά της. Και τούτο, διότι η κυρία Άννα Λεβαντόφσκα είναι παλιά πρωταθλήτρια και τώρα προπονήτρια μέλος της εθνικής ομάδας της Πολωνίας στο καράτε (!), οπότε άπαντες αντιλαμβάνονται περί τίνος πρόκειται. Αποστολή του Ρόμπερτ, πάντως, σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι να βοηθήσει την Πολωνία να φθάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, κάτι που στο γερμανικό πρωτάθλημα κάνει πολύ επιτυχημένα με τη Μπάγερν Μονάχου.

Άννα Λεβαντόφσκα

Η Άννα Λεβαντόφσκα από τη δική της πλευρά ακολουθεί αυτόνομη πορεία και δεν είναι μόνο παλιά πρωταθλήτρια και τώρα προπονήτρια μέλος της εθνικής ομάδας της Πολωνίας στο καράτε, αλλά και ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εξειδικευμένης ιστοσελίδας για άσκηση και διατροφή. Πρόκειται, βεβαίως, για μια πανέμορφη και δυναμική γυναίκα και μετά απ’ όλα αυτά πώς να μην σκοράρει κατά ριπάς στα γήπεδα ο σύζυγός της;

Το άρθρο Τα… αστέρια του Euro εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα