Αποκλείει τον Πανιώνιο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η ΟΥΕΦΑ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Ο Πανιώνιος κέρδισε το εισιτήριο της συμμετοχής του στο Εuropa League της επόμενης περιόδου στο γήπεδο, όπως όμως φαίνεται, θα τo χάσει στα χαρτιά. Η ΟΥΕΦΑ διαπίστωσε σοβαρές ελλείψεις στον φάκελο των κυανέρυθρων και έτσι από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να τους αποκλείσει από την Ευρώπη! Ο ΠΑΣ

Γιάννινα στην θέση τους. Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα εισηγηθεί τον αποκλεισμό του Πανιώνιο από τις διοργανώσεις της για έναν χρόνο, θέτοντας επιπλέον εκτός τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης για την επόμενη τριετία!

Υπενθυμίζουμε οτι αρχικά ο Πανιώνιος δεν είχε αδειοδοτηθεί από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, αλλά στη συνέχεια είχε δικαιωθεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος ΠΑΣ Γιάννινα ως ο 6ος του πρωταθλήματος, ήταν εκείνος που προέβη σε καταγγελία, με την οποία ζητούσε την επανεξέταση του φακέλου αδειοδότησης του Πανιωνίου. Σε αυτήν οι Γιαννιώτες υποστήριζαν οτι κακώς είχε χορηγηθεί άδεια στους κυανέρυθρους. Ετσι το ερευνητικό τμήμα της αρμόδιας επιτροπής της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας προχώρησε σε έλεγχο και όπως φαίνεται διαπίστωσε ελλείψεις και πλέον αναμένεται η επίσημη απόφαση της UEFA και στη συνέχεια η αντίδραση της ΠΑΕ Πανιώνιος που εκτιμάται οτι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο ανατροπής της συγκεκριμένης ετυμηγορίας.

Το άρθρο Αποκλείει τον Πανιώνιο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η ΟΥΕΦΑ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα