Συνεχίζεται το «μπλακ άουτ» στα ΜΜΜ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρά το τελεσίγραφο της κυβέρνησης να επιστρέψουν μέχρι σήμερα στις εργασίες τους, διαφορετικά θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου, αλλά και τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν κρίνει παράνομες τις απεργίες τους.

Οι συρμοί του μετρό

θα παραμείνουν και σήμερα, για όγδοη συνεχή ημέρα, ακινητοποιημένοι, ενώ στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό και τραμ. Δρομολόγια δε θα πραγματοποιούν και τα λεωφορεία από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα προκειμένου οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση. Κανονικά θα κινηθούν, ωστόσο, τατρόλεϊ.

Οι εργαζόμενοι, πάντως, εμμένουν στη θέση τους και απαντούν στο τελεσίγραφο του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι με απειλές, δεν λύνονται τα προβλήματα.

«Τέτοιες απειλές δεν μας φοβίζουν.Απολυμένοι είμαστε από την πρώτη ημέρα που μπήκαμε στο μνημόνιο. Έχουμε υποστεί μείωση προσωπικού από μετατάξεις και απολύσεις, μας έχουν εξαθλιώσει οικονομικά και εργασιακά, τώρα μας απειλούν και με απολύσεις» δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό (ΣΕΛΜΑ) Αντώνης Σταματόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα