Η δίωξη και το αυριανό τραπέζι

Εξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη κατά του Γιώργου Κατίδη για τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας του στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Αρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε δεχτεί πριν σωρεία αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του

όταν έκανε προθέρμανση, όπως έχουν καταγγείλει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αλλά ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά με όλα αυτά. Οι "κιτρινόμαυροι" θεωρούν ότι εξαντλείται η αυστηρότητα του εισαγγελέα με αυτή τη δίωξη που δεν έχει προηγούμενο.

"Και ο Παπαδόπουλος κάπως έτσι αντέδρασε όταν σκόραρε κατά του Παναθηναϊκού στον α' γύρο στην Κομοτηνή, αλλά δεν κρίθηκε τόσο αυστηρά" υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Ενωσης που πιστεύουν ότι δεν θα έχει δυσάρεστες συνέπειες αυτή η δίωξη.

Την ίδια ώρα σε μία προσπάθεια συσπείρωσης και αποφόρτισης οι παίκτες θα φάνε όλοι μαζί αύριο μετά την προπόνηση και μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η κρισιμότητα των επόμενων αγώνων απαιτούν συσπείρωση και οι κουβέντες για αποπομπές που γιγαντώθηκαν τις τελευταίες μέρες οδηγούν στην ανάγκη της αποφόρτισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η δίωξη και το αυριανό τραπέζι,