Π. Καμμένος: «Να μιλήσει ο Καραμανλής για το έλλειμμα του 2009»

Δριμύτατη κριτική κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επειδή – όπως είπε – καλύπτει τον Γιώργο Παπανδρέου – εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στον Real Fm,

ο κ. Καμμένος, σχολιάζοντας την άσκηση δίωξης σε βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ που ζήτησαν οι εισαγγελείς, ζήτησε από τον τέως πρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, να προβεί σε δηλώσεις για την υπόθεση του ελλείμματος του 2009.

«Ήρθε η ώρα πια να μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής… Πρέπει να παρέμβει γιατί ο πρώτος που επλήγη ήταν αυτός και η κυβέρνηση του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, για να συμπληρώσει: «Ο κ. Σαμαράς κατάντησε να μην υποστηρίζει το κόμμα που τον ανέδειξε πρωθυπουργό, αλλά τον συμφοιτητή του, συνένοχό του, συνεργό του και συνέταιρό του στο έγκλημα κατά των Ελλήνων».

Μάλιστα, μίλησε για φόβο του πρωθυπουργού: «Ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να τηρήσει το λόγο του στους Έλληνες πολίτες και να κάνει τη μία και μόνη εξεταστική. Όμως φοβάται και τρέμει. Έρχεται να κάνει την ουρά του ΠΑΣΟΚ. Οφείλει ο ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα