Στέλιος Ρόκκος: «Θεωρώ πολύ ξεφτίλα το ομαδικό σεξ»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο τραγουδιστής και δημιουργός στο περιοδικό «ΟΚ», όπου μίλησε για την πρώην σύζυγο, τον χωρισμό του από την Έλενα Γκόφα, τον περίεργο χαρακτήρα του και την άποψή του για τις δηλώσεις του Βαλάντη.

Όσον αφορά το χωρισμό του από την πρώην του, Έλενα Γκόφα, εξηγεί πως  η Έλενα ήρθε στη ζωή μου σε πολύ λάθος στιγμή.

"Δεν πρόλαβα να μείνω μόνος. Η σχέση αυτή ήρθε όταν τελείωσε ο γάμος μου με τη Νικολέτα. Αλλά δυστυχώς ήρθε σε μια φάση που έπρεπε να μείνω μόνος μου και δεν το έκανα. Της ζήτησα λοιπόν να μείνω για κάποιο διάστημα μόνος, ώστε να ξέρω τι πραγματικά θέλω να κάνω. Δεν τσακωθήκαμε. Απλά περνάμε ένα διάστημα που είμαστε χώρια. Δεν μπορώ να πω ότι χώρισα, ούτε όμως και ότι είμαστε μαζί».

«Ερωτικά δεν έχω σταματήσει να τη θέλω, κι αυτό είναι πολύ βασικό, γιατί αν ξενερώσω στον ερωτικό τομέα δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθω. Για παράδειγμα με τη Νικολέτα, μια γυναίκα που αγάπησα πραγματικά πολύ, δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο. Δεν υπάρχει πια μεταξύ μας ερωτική χημεία».

Ο Στέλιος Ρόκος, αναφερόμενος στο χαρακτήρα του λέει πως δεν είναι το γλυκό αγοράκι που ίσως αρέσει στις γυναίκες.

«Είμαι ένα κινούμενο λάθος. Κάθε γυναίκα που ήμουν μαζί της, ήξετε εξαρχής ποιος είμαι. Το λάθος τους ήταν ότι πίστευαν πως μπορούσαν να με αλλάξουν. Είμαι ένας μη φυσιολογικός άνθρωπος, που λειτουργώ με άλλες ταχύτητες και άλλα θέλω. Είμαι περίεργος τύπος και δεν αλλάζω με τίποτα. Εδώ και 47 χρόνια προσπαθώ να με αλλάξω αλλά δεν έχω δει καμία διαφορά. Δε φέρομαι αλήτικα στις γυναίκες μου. Ίσα ίσα, που είμαι πολύ γλυκός και τρυφερός μαζί τους».

Σχετικά με το χωρισμό του από την πρώην σύζυγο του, ο τραγουδιστής δηλώνει πως ακόμα την αγαπά βαθιά.  «Εκείνη με χώρισε. Με έδιωξε γιατί όπως μου είπε, δεν με άντεχε άλλο».

Ερωτηθείς για το αν θα έκανε ομαδικό σεξ απαντά πως για εκείνον ο έρωτας είναι για δύο.

«Θεωρώ πολύ ξεφτίλα το ομαδικό sex. Δεν μπορώ να το κάνω. Θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ερωτική μου σύντροφο».

Ο Στέλιος Ρόκος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Βαλάντη για την Αλεξίου, την Γαλάνη και τον Πάριο.

«Αν θέλει να πάει να βλέπει πιο σεξουαλικό θέαμα, ας πάει να δει τη Σάσα Μπάστα. Είναι τραγικό αυτό που είπε. Τραγικό. Αν είναι δυνατόν να σταματήσει να τραγουδάει η Αλεξίου, η Γαλάνη, ή ο Πάριος».

Keywords
Τυχαία Θέματα