Σταύρος Θεοδωράκης : «Δε μας ενδιαφέρει μια ομοσπονδία με το ΠΑΣΟΚ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε τηλεοπτική του παρουσία στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ κάλεσε την Φώφη Γεννηματά να παραστούν σε κοινή συνέντευξη τύπου ώστε να γνωστοποιηθούν στους πολίτες οι θέσεις των δύο κομμάτων. Μια πολιτική κίνηση που στοχεύει στο να αναζωπυρώσει τις διεργασίες δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα του κέντρου, που φαίνεται πως έχουν βαλτώσει.

Άλλωστε ο κ. Θεοδωράκης στις δηλώσεις που έκανε κατέστησε σαφές πως «Το Ποτάμι θα κατέβει

αυτόνομο μαζί με τους συμμάχους του, εκτός αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα τρίτο εκσυγχρονιστικό και μεταρρυθμιστικό πόλο», καταδεικνύοντας το ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα την Φώφη Γεννηματά ως υπεύθυνη για την κωλυσιεργία των διαδικασιών αναφορικά με την δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα. Ενώ κάλεσε ταυτόχρονα την Φώφη Γεννηματά να συμβάλλει στην επίσπευση των διαδικασιών ώστε να προχωρήσει η εκλογή αρχηγού του νέου σχήματος από την κοινωνία.

Ενώ αναφορικά με την μορφή και την φυσιογνωμία αυτού του νέου σχήματος που εδώ και καιρό βρίσκεται «στα σκαριά» τόνισε πως το Ποτάμι δεν ενδιαφέρεται για μια τεχνητή ομοσπονδιακή συγκόλληση με το ΠΑΣΟΚ αλλά προσβλέπει στον διάλογο των δυνάμεων του Κέντρου με στόχο να γεννηθεί κάτι καινούργιο σε ολική ρήξη με το παλιό.

Στην ερώτηση που του έγινε σχετικά με τι δηλώσεις της κ. Γεννηματά περί της ύπαρξης πολιτικών σχέσεων του ιδίου με την Νέα Δημοκρατία, επεσήμανε «Μην μπερδευτούμε. Είναι και πρωί. Η κ. Γεννηματά ήταν υπουργός της δεξιάς. Υπουργός μίας κυβέρνησης που είχε πρώτο ρόλο η Ν.Δ. Πριν ανακαλύψουν το χάος συγκυβερνούσαν με τη ΝΔ».

Το άρθρο Σταύρος Θεοδωράκης : «Δε μας ενδιαφέρει μια ομοσπονδία με το ΠΑΣΟΚ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα