Η «γενιά του 70» μίλησε για την «ιστορία ενός 40άρη»

11:45 9/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ Τρίπολης (101.5 fm) και στο στούντιο βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας του νέου βιβλίου « Η ιστορία ενός 40άρη«, Σταύρος Κουκάκης.

Ο εμπνευστής και δημιουργός αυτής της εκδοτικής προσπάθειας, φιλοξενήθηκε στην ζωντανή αθλητική εκπομπή του Βασίλη Κούβαλη και αναφέρθηκε σε όλο το ιστορικό του εγχειρήματος και σε όλα όσα το βιβλίο εκφράζει και πρεσβεύει. Στην ελεύθερη συζήτηση, το παρών έδωσε και ο δημοσιογράφος Σταύρος Ζορμπαλάς, όπου κατά το παρελθόν είχε εργαστεί με τον Σταύρο Κουκάκη στην ίδια εργοδοσία

Τύπου.
Μίλησε για τον Αρκαδικό, για τον… βίο του μέχρι και την Μπάσκετ Λίνγκ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της διεκδίκησης για συμμετοχή του στην Μπάσκετ Λίνγκ. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Τρίπολης, στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος (πρόεδρος ΕΟΚ), Βασίλης Σκουντής (δημοσιογράφος), Σωτήρης Τριανταφύλλου (δημοσιογράφος-πρόεδρος του ΠΣΑΤ).
Ο συγγραφέας και καλός συνάδελφος, ευχαρίστησε την ΕΡΤ Τρίπολης για το βήμα που του έδωσε και κάλεσε όλους τους φίλους (και όχι μόνο) του αθλητισμού να παρευρεθούν στην παρουσίαση του πονήματός του. Η ΕΡΤ Τρίπολης θα είναι εκεί.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα