Σε τροχιά Ευρώπης ο Πανιώνιος νίκησε την Ξάνθη

Με το χατ τρικ του Μπακασέτα απέναντι στην Ξάνθη, ο Πανιώνιος έκανε σήμερα ένα μεγάλο βήμα για την έξοδό του στην Ευρώπη.

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 3-0 της Ξάνθης στην «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Super League και

απ’ ότι φαίνεται οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται κοντά στον στόχο για είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τάσος Μπακασέτας που πέτυχε χατ τρικ, ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Αντίθετα η Ξάνθη γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 6 αγωνιστικές (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) χάνοντας κάθε ελπίδα για να διεκδικήσει την 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Ο μέσος του Πανιωνίου άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ στο 39΄ και στο 42΄ με δυνατό σουτ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας.

Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Μπακασέτας «σφράγισε» τη μεγάλη του εμφάνιση με το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα:0-2

Στο κυνήγι της Ευρώπης είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την τρίτη κατά σειρά νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας νίκη επί της Καλλονής με δύο γκολ.

Τα γκολ έβαλαν ο Τζημόπουλος στο 43΄ και ο Μανιάς στο 91΄.

Η Καλλονή πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο και με μαθηματική ακρίβεια (αν αύριο νικήσει η Βέροια) αποχαιρετά την Super League.

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα