Δείτε την πανέμορφη κόρη της Μαντόνα (photos)

Καριέρα στο μόντελινγκ φιλοδοξεί να κάνει η 19χρονη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, η οποία είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Μπορεί να σπουδάζει και να μην ήταν στο φως της δημοσιότητας τα προηγούμενα χρόνια όπως η διάσημη μητέρα της, αλλά τώρα φαίνεται πως υπέκυψε στον πειρασμό.

Γιατί όχι άλλωστε, καθώς η κόρη συναγωνίζεται επάξια σε ομορφιά τη διάσημη μαμά.

H Λούρδη ή αλλιώς Λόλα θα κάνει τα πρώτα της βήματα στη μόδα.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να

κρίνουν κάθε κίνησή μου. Είναι σημαντικό για μένα να μην τους αφήσω να κυβερνούν τη ζωή μου», δήλωσε η 19χρονη, στο Vogue.com.

Η αρχή της καριέρας της στο μόντελινγκ γίνεται με τη συμμετοχή της στη διαφημιστική καμπάνια του νέου αρώματος της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, «Ποπ».

Δείτε φωτογραφία από την φωτογράφηση για το νέο άρωμα της Στέλλα ΜακΚάρτεϊ

Την αναγγελία της συνεργασίας με τη Λούρδη έκανε η ΜακΚάρτνεϊ από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram όπου ανέβασε μία φωτογραφία της κόρης της Μαντόνα.

Από την πλευρά της η διάσημη μαμά Μαντόνα ενθαρρύνει την κόρη της. Ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram γράφοντας: «Μου λείπει αυτό το όμορφο κορίτσι! Βλέποντας μπροστά, σύντομα θα το δω από κοντά».

Αν μη τι άλλο οι σχέσεις της με την κόρη της είναι καλές, εν αντιθέσει με τη δικαστική διεκδίκηση της επιμέλειας του άλλου της παιδιού, του 16χρονου Ρόκο.

Μάλιστα στην τελευταία της συναυλία στη Μελβούρνη της Αυστραλίας η Μαντόνα έχασε κάθε έλεγχο. Βγήκε με τέσσερις ώρες καθυστέρηση, μεθυσμένη έχοντας το μυαλό της στο γιο της, στον οποίο αφιέρωσε και ένα τραγούδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα