Σε κρίσιμη κατάσταση ο 37χρονος που έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης

Εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 37χρονου επαγγελματία ο οποίος έπεσε θύμα ένοπλης επίθεσης, μετά από διαπληκτισμό, τη Δευτέρα στο Βόλο και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η Αστυνομία συνέλαβε την Τρίτη δύο αδέλφια, 33 και 27 χρόνων για την επίθεση, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί κατέληξαν στη διαπίστωση πως οι δύο εμπλέκονται επιπλέον και στην ένοπλη ληστεία στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Βόλου που έγινε στις 25 Ιουλίου, οπότε και είχε αφαιρεθεί το ποσό των 7.200 ευρώ, με την απειλή καραμπίνας.

Το

περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του επαγγελματία, σημειώθηκε μετά από διαπληκτισμό στο κατάστημα πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής και οργάνων γυμναστικής του θύματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος, αφού αρχικά αποχώρησε με μοτοσικλέτα, στη συνεχεία επέστρεψε στο κατάστημα μαζί με τον 33χρονο αδελφό του, με αυτοκίνητο αυτή τη φορά.

Εκεί, ο 33χρονος κάλεσε τον ιδιοκτήτη να βγει από το κατάστημα και όταν το έκανε, ο 27χρονος, ο οποίος φορούσε κουκούλα και καλυπτόμενος σε είσοδο πολυκατοικίας, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Στη συνέχεια, οι δύο διέφυγαν με το αυτοκίνητο.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών και λίγη ώρα αργότερα τα δύο αδέρφια συνελήφθησαν, ενώ επέστρεφαν στην οικία τους με το αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε.

Η καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε στο πλαίσιο της έρευνας, σε αγροτική περιοχή μέσα σε θάμνους και όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί από αγροικία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Οι συλληφθέντες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα