Πήρε «κεφάλι» ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ

Κατά μια ποσοστιαία μονάδα προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ (29%) έναντι της Νέα Δημοκρατίας (28%) σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ από την Public Issue. Στα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης το ποσοστό της Δημοκρατικής Αριστεράς που δε ξεπερνά το 3% (είναι στο

2,5%) και αν επιβεβαιωνόταν η πρόβλεψη, το κόμμα της Αγ. Κωνσταντίνου θα έμενε εκτός Βουλής.

Κατά τα άλλα, σταθερά στη τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνοντας ποσοστό 13,5%. Το ΠΑΣΟΚ είναι στο 7%, το ΚΚΕ στο 6,5%, και οι ΑΝΕΛ στο 5,5%.

στην παράσταση νίκης παραμένει μπροστά η ΝΔ με 46% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 40%, ωστόσο τα ποσοστά της ΝΔ είναι μειωμένα από το Βαρόμετρο του Ιουλίου και αντίθετα του ΣΥΡΙΖΑ αυξημένα, καθώς τότε είχαν λάβει 53% και 43% αντίστοιχα.

καταλληλότερος πρωθυπουργός παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς με 35% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 31%. Από τον Ιούνιο η δημοτικότητα του Αντώνη Σαμαρά παρουσιάζει πτώση, ενώ του Αλέξη Τσίπρα είναι σχεδόν σταθερή.

ΣΥΡΙΖΑ δείχνει και η Pulse

Στην πρώτη θέση φιγουράρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε δημοσκόπηση της Pulse , για τον Σεπτέμβριο. Την έρευνα, δημοσιεύει σήμερα, Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, «Το Ποντίκι».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, προηγείται με ποσοστό 20,5% στην πρόθεση ψήφου (και 23% στην αναγωγή επί των εγκύρων). Η Ν.Δ. είναι δεύτερη με 19% (21,5% στην αναγωγή). Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 7% (8% στην αναγωγή). Η ΔΗΜΑΡ στο 3% (3,5% στην αναγωγή). Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει νέα άνοδο και φτάνει στο 13,5% (15% με την αναγωγή). Το ΚΚΕ βρίσκεται στο 5% (6% στην αναγωγή). Οι ΑΝ.ΕΛΛ. στο 4% (4,5% στην αναγωγή). Το Άλλο Κόμμα στο 6% (7% στην αναγωγή). Το Λευκό - Αποχή στο 12%. Οι Αναποφάσιστοι - «Δεν Απαντώ» στο 10% (11,5% στην αναγωγή).

Keywords
Τυχαία Θέματα