Σε ανοιχτή προεκλογική ομιλία στην πλατεία Συντάγματος ο Σαμαράς

Με ανοιχτή συγκέντρωση και ομιλία στην πλατεία Συντάγματος σήμερα το βράδυ ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα ολοκληρώσει την προεκλογική του εκστρατεία εν όψει του β γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού ενώ δεν υπήρχε στον αρχικό προγραμματισμό της ΝΔ, οι πολιτικές εξελίξεις όμως άλλαξαν την ατζέντα.

Στόχος του Πρωθυπουργού να δώσει μια απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι έκανε μία «κλειστή» προεκλογική εκστρατεία αποφεύγοντας

τους πολίτες και τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να κλιμακώσει την ρητορική του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί ότι επιχειρεί να βυθίσει ξανά την χώρα στην κρίση.

Θα επαναλάβει βεβαίως και το δίλλημα «κυβερνητική σταθερότητα για έξοδο από την κρίση ή πισωγύρισμα στην κρίση με τραγικές συνέπειες για την χώρα», ενώ

θα επαναλάβει τις δεσμεύσεις του για ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και βιωσιμότητα του χρέους, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τους υποψήφιους της συγκυβέρνησης ώστε να πάει η χώρα μπροστά.

Και ενώ, η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνεται με τις επιθέσεις να εντείνονται με αφορμή τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής για το τι θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή. Οι τόνοι ανέβηκαν με τις επιθέσεις Μαξίμου και λεωφόρου Συγγρού εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «για χαριεντίσματα με την Χρυσή Αυγή».

Εντωμεταξύ αναμένεται παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή, ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα για στήριξη της ΝΔ εν όψει εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα