Πρωινό σεξ: Γιατί πρέπει να το ξεκινήσεις

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το πρωινό ξύπνημα, είναι μία επώδυνη διαδικασία, με τους περισσότερους να μην θέλουν να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ίσως όμως, είναι ωφέλιμο να μείνουμε ξαπλωμένοι λίγο ακόμα, κάνοντας σεξ! Άλλωστε, όταν η ημέρα ξεκινά με λίγη… αγάπη κάτω από τα σεντόνια το υπόλοιπο της ημέρας κινείται σε ήρεμους και αισιόδοξους ρυθμούς!

Τα περισσότερα ζευγάρια συνηθίζουν να έρχονται πιο κοντά μετά τη δύση του ηλίου, ωστόσο οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα οφέλη του σεξ τις πρωινές ώρες είναι αξεπέραστα! Διαβάστε τους 5 λόγους που πρέπει να βάλετε τη σεξουαλική επαφή στα πρωινά σας.

Όμορφο πρόσωπο

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί υποψιάζονται από το πρόσωπο μας ότι έχει προηγηθεί σεξουαλική επαφή! Το πρωινό σεξ απελευθερώνει την ωκυτοκίνη, μια ορμόνη που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και κάνει το πρόσωπο μας πιο λαμπερό.

Προστατεύει από μολύνσεις

Το σεξ τις πρωινές ώρες, βοηθά την ανάπτυξη πλήθους αντισωμάτων που προστατεύουν τον οργανισμό από μολύνσεις και βελτιώνουν το μεταβολισμό σας.

Λαμπερά μαλλιά και δέρμα

Κατά τη διάρκεια του πρωινού σεξ αυξάνεται η έκκριση των οιστρογόνων, της ορμόνης η οποία, μεταξύ άλλων, καθιστά το δέρμα και τα μαλλιά πιο λαμπερά και πιο νεανικά.

Καταπολεμά το άγχος

Με το πρωινό σεξ, θα κόψετε τον καφέ! Η επαφή με τον σύντροφο σας όταν ξυπνάτε, αποτελεί μία από τις καλύτερες θεραπείες για το άγχος, τη νευρικότητα και την κατάθλιψη ενώ ανεβάζει τη διάθεση σας στα ύψη. Δεν συγκρίνεται με κανένα δυναμωτικό ρόφημα και μας προετοιμάζει για την ψυχική και σωματική μας δραστηριότητα.

Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος

Το πρωινό σεξ βελτιώνει την κυκλοφορία και επιταχύνει τη ροή του αίματος μέσω του σώματος. Αυτή η διαδικασία σας χαλαρώνει και μοιάζετε πιο φρέσκοι από ποτέ.

Τα επίπεδα της τεστοστερόνης του άνδρα αλλά και οι ενδορφίνες της γυναίκας παρουσιάζουν αύξηση τις πρωινές ώρες, οπότε συναινούν σε μια ευχάριστη σεξουαλική εμπειρία που θα χαρίσει καλή διάθεση από τις πρώτες κιόλας ώρες της ημέρας.

Το άρθρο Πρωινό σεξ: Γιατί πρέπει να το ξεκινήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα