Κιμ Γιονγκ Ουν: 130 γιατροί «δίνουν» μάχες για την υγεία του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε κίνδυνο βρίσκεται η υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, λόγω της λατρείας που επιδεικνύει για το καλό φαγητό και το κρασί που τον έχουν κάνει υπέρβαρο.

Ο Βορειοκορεάτης γιατρός Hyeong-soo Kim, που έχει εγκαταλείψει τη χώρα εδώ και εφτά χρόνια αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως 130 επιστήμονες παλεύουν καθημερινά για να τον κρατήσουν ζωντανό.

Ο ίδιος μάλιστα, μίλησε για το ειδικό ινστιτούτο στο οποίο εργαζόταν πριν φύγει από τη Βόρεια Κορέα,

το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά για την προστασία της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν. Οι επιστήμονες που έχουν αναλάβει το ινστιτούτο, κατασκοπεύουν, σύμφωνα με τον Hyeong-soo Kim, ξένους διπλωμάτες που κουβαλούν πολλά κιλά παραπάνω, για να ανακαλύψουν τρόπους προστασίας.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είναι γνωστός για την αγάπη του στο καλό φαγητό, το ακριβό κρασί και τα γαλλικά τυριά, με αποτέλεσμα η υγεία του να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

«Υπάρχουν 130 ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Κιμ Ιλ Σουνγκ. Στο ίδιο κέντρο υπήρχαν στοιχεία για διπλωμάτες ή ερευνητές από ξένα πανεπιστήμια. Το ινστιτούτο φυλάσσεται συνεχώς ενώ γύρω του υπάρχει ένας φράχτης ύψους 4 μέτρων με ηλεκτροφόρα καλώδια» περιγράφει ο Hyeong-soo Kim.

Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του Βορειοκορεάτη επιστήμονα, στα ειδικά τρόφιμα που παράγονται στην Πιονγιάνγκ αποκλειστικά για το στομάχι του ηγέτη της χώρας.

Το άρθρο Κιμ Γιονγκ Ουν: 130 γιατροί «δίνουν» μάχες για την υγεία του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα