Ο Τριτσώνης κέρδισε τον Κάκο στην στροφή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, που τελικά δεν ίσχυσε λόγω της αντίδρασης των οπαδών του, «έκοψε» τον Τάσο Κάκο από αρχιδιαιτητή. Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο, αλλά χαμένοι από τη διακοπή είναι οι μικροί.

Ο Σταύρος Τριτσώνης τοποθετήθηκε επικεφαλής στη Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Εκτός του αρχιδιαιτητή, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή την ΕΠΟ

όρισε ως μέλος της ΚΕΔ τον Μιχάλη Κουκουλάκη, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής στην ΚΕΔ δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ.

Ο Αθηναίος Σταύρος Τριτσώνης, που τις τελευταίες ημέρες είχε καταστεί φαβορί, προτιμήθηκε τελικά αντί του Τάσου Κάκου. Ο λόγος; Η παρ’ ολίγο ενασχόληση του Κερκυραίου πρώην διεθνή διαιτητή με τον ΠΑΟΚ πέρσι. Η συμφωνία με τον Δικέφαλο του Βορρά, του οποίου επρόκειτο να αναλάβει γενικός διευθυντής και η οποία τελικά δεν ίσχυσε λόγω της αντίδρασης των οπαδών του, ήταν αυτή που «έκοψε» τον Τάσο Κάκο από αρχιδιαιτητή. Ο Κάκος αρχικά είχε το προβάδισμα, αλλά όταν ο Κωστάκης Κουτσοκούκμνης έμαθε για αυτό, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Σταύρου Τριτσώνη, που ορίστηκε τελικά ως ο επικεφαλής στη Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες με την παραίτηση των Μπίκα και Τσαχειλίδη.

Το άρθρο Ο Τριτσώνης κέρδισε τον Κάκο στην στροφή εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα