Παπουτσής: Με πόνο ψυχής ψηφίσαμε το μνημόνιο

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής σημείωσε ότι «με πόνο ψυχής ψηφίσαμε το μνημόνιο» αν και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται είχε επισημάνει από τότε τις αδυναμίες του.

Σημείωσε ακόμη ότι «η Ελλάδα διεκδικεί τη μεγαλύτερη διευθέτηση χρέους που έγινε ποτέ στον κόσμο και το θέμα είναι πώς θα το πετύχουμε», ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές

τόνισε ότι «για να συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάζονται προγραμματικές συγκλήσεις».

«Στόχος μου είναι η ενότητα του κινήματος, η οποία εκφράζει τις δυνάμεις που επιθυμούν ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο πρέπει να παραμείνει ο κεντρώος πόλος», επισήμανε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής, για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Αντιδρώ στο ξερίζωμα του ΠΑΣΟΚ από ορισμένες δυνάμεις», διευκρινίζοντας πάντως ότι μιλάει για δυνάμεις εκτός του ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Παπουτσής απάντησε: «Δεν επιχειρούν οι υπουργοί, επιχειρούν τα σώματα ασφαλείας τελεία και παύλα».

«Δεν είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτά που έγιναν στην Αθήνα, αλλά δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ (ενν. από υπουργός Προστασίας του Πολίτη). Δεν είναι ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας αν εκείνοι που κινητοποιούνται εκδηλώνουν με βίαιες πράξεις την αντίθεσή τους. Η πολιτική ηγεσία δεν επιχειρεί» κατέληξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα