Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός εισιτήρια 6/11: Sold out μέσα σε λίγα λεπτά το ντέρμπι

Μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τα οποία τέθηκαν προς πώληση στις 12 το μεσημέρι. Τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς της Κυριακής έγιναν καπνός, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά

ότι η δίψα του κόσμου των πρασίνων είναι τεράστια. Αυτό είναι το τέταρτο sold out που ανακοινώνει ο Παναθηναϊκός για τη φετινή σεζόν, μετά από αυτό στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ, μίλησε για το πολυαναμενόμενο ντέρμπι σε πρόσφατη συνέντευξη, σχολιάζοντας: «Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα της Κυριακής, αλλά πολύ σημαντικό είναι να παίζεις και για την ομάδα σε κάθε αγώνα».

Η ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι της Super League θα φέρει τον Δανό προπονητή Γιάκομπ Κέλετ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA κι έχει σφυρίξει αρκετά ματς ομίλων στην Ευρώπη, σχεδόν αποκλειστικά όμως σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς. Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι του στην Ελλάδα, καθώς είχε διευθύνει επίσης τους αγώνες Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (21/3/21) και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2 (3/3/19).  Βοηθοί του Κέλετ θα είναι οι συμπατριώτες του Λαρς Χούμελγκααρντ, Βίκτορ Σκίτε, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR ο Γιάκομπ Σούνμπεργκ με τον Μεϊντάνα, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε το μέλος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, 611, Sold,panathinaikos – olybiakos, 611, Sold