6 μέρη που μπορείς να τοποθετήσεις κλειδοθήκη ασφαλείας

Πριν μερικά χρόνια αν δεν είχες κάποια ιδιαίτερη ανάγκη για ασφάλεια δεν θα γνώριζες καν την ύπαρξη της κλειδοθήκης ασφαλείας. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, καθώς κλειδοθήκες χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι, από έναν φοιτητή μέχρι έναν οικοδεσπότη Airbnb. Το μικρό τους κόστος τις καθιστά ένα πολυεργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε. Αν θέλετε να δείτε πως μια κλειδοθήκη ασφαλείας μπορεί να σου χρησιμεύσει συνέχισε να διαβάζεις.

Διαμέρισμα Airbnb

Πολλοί από εσάς θα είδατε την πρώτη σας κλειδοθήκη τοίχου ή λουκέτου προσπαθώντας να μπείτε σε κάποιο ενοικιαζόμενο

ή διαμέρισμα Airbnb. Ειδικά στο εξωτερικό, είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος που ο οικοδεσπότης επιλέγει να παραδώσει τα κλειδιά του διαμερίσματός του στον εκάστοτε ενοικιαστεί. Πριν την άφιξη των επισκεπτών, ο host ενημερώνει για το που θα βρούνε την κλειδοθήκη με συνδυασμό και ποιος είναι ο κωδικός που την ανοίγει. Στο τέλος πρέπει να αφήσουν τα κλειδιά στην ίδια θέση για τους επόμενους. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε τις επαφές με αγνώστους και είστε άνετοι να κάνετε το πρόγραμμά σας και να μην τρέχετε κάθε τόσο και λίγο για να καλωσορίσετε τον νέο νοικιάρη.

Ταράτσα

Έχουμε βρεθεί όλοι μας σίγουρα 1-2 φορές τον χρόνο, στην ανάγκη να ανέβουμε για κάποιον λόγο στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Ψάχνοντας για τα κλειδιά της πόρτας συνειδητοποιούμε ότι τις περισσότερες φορές είναι απλά κρεμασμένα δίπλα από την πόρτα σε ένα καρφί ή βρίσκονται πάνω στην κλειδαριά. Ο κανονισμός ορίζει ότι η ταράτσα πρέπει να είναι προσβάσιμη από όλους για λόγους ασφαλείας, όμως δεν μπορώ να περιγράψω πόσοι κίνδυνοι ελλοχεύουν αφήνοντας εκτεθειμένα τα κλειδιά έτσι απλά. Μπορεί ο καθένας να φανταστεί κάμποσους λόγους που αυτό δεν είναι σωστό. Τοποθετώντας μια μεταλλική κλειδοθήκη τοίχου δίπλα από την πόρτα της ταράτσας, έχοντας μέσα τα κλειδιά, αμέσως αμέσως νιώθετε πιο ασφαλείς. Όλοι οι ένοικοι πρέπει να γνωρίζουν τον κωδικό ασφαλείας έτσι ώστε όταν παραστεί ανάγκη να μπορούν όλοι να ανατρέξουν εκεί. Μια τόση δα συσκευή μπορεί να κάνει την διαφορά σε θέματα ασφαλείας και αυτή είναι η απόδειξη.

Αποθήκη

Αν έχετε και εσείς άπειρα μπρελόκ με όλων των ειδών τα κλειδιά και δεν μπορείτε ποτέ να βρείτε άμεσα το ένα και μοναδικό που χρειάζεστε, τότε ξέρετε πως ήρθε η ώρα για κάτι δραστικό που θα σας λύσει τα χέρια μια για πάντα. Η πιο ασφαλείς και ανέξοδη σχεδόν λύση, είναι η αγορά μιας ηλεκτρονικής κλειδοθήκης. Έχοντας δίπλα από την πόρτα της αποθήκης σας, άμεσα το κλειδί που χρειάζεστε για να μπείτε μέσα τότε όλα γίνονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Τέρμα στους δισταγμούς για να κατεβείτε στην αποθήκη, τέρμα στην ταλαιπωρία και στο ψάξιμο των κλειδιών.

Εξοχικό

Αν είστε και εσείς στους τυχερούς που έχουν δεύτερο σπίτι για διακοπές και χαλάρωση τότε σίγουρα έχετε ανάγκη από μια κλειδοθήκη με συνδυασμό ασφαλείας για να φυλάτε εκεί τα κλειδιά του διαμερίσματός σας. Δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε πόσες φορές έχουμε ακούσει ιστορίες με οικογένειες και ζευγάρια που ξεκίνησαν για το εξοχικό και κατέληξαν να γυρίζουν πίσω γιατί στην πορεία της διαδρομής συνειδητοποίησαν ότι είχαν ξεχάσει τα κλειδιά στο σπίτι τους. Για να μη βρεθείτε ποτέ σε μια τέτοια φάση που σίγουρα θα σας χαλάσει τις διακοπές, επενδύστε σε μια καλή κλειδοθήκη Masterlock ή Ifam και πραγματικά ξενοιάστε μια για πάντα.

Επαγγελματικός Χώρος

Είτε είστε ιδιοκτήτης μια μεγάλης ή μιας μικρής εταιρίας, η ανάγκη για ασφάλεια παραμένει η ίδια. Χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική κλειδοθήκη για την είσοδο του πρώτου εργαζομένου στον χώρο εργασίας ή ενεργοποιώντας κάποια επαγγελματική κλειδοθήκη, τότε αμέσως αμέσως γλιτώνετε από πάρα πολλούς μπελάδες και έννοιες. Ο εργαζόμενος γνωρίζει τον κωδικό και ξέρει πότε είναι ανάγκη να τον χρησιμοποιήσει για να βρει τα κλειδιά ή τα αντικείμενα που χρειάζεται. Πάντα σε συνδυασμό και με μια κάμερα ασφαλείας, οι κλειδοθήκες θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες για την προστασία της επιχείρησής σας και την εύρυθμη λειτουργία της. Οι μεγάλες κλειδοθήκες τοίχου είναι πολύ χρήσιμες σε υπαίθρια parking, γυμναστήρια και μεγάλες εταιρίες με πολλούς χώρους και αμέτρητα κλειδιά.

Φιλοξενούμενοι 

Όσοι έχουν καλές κλειδαριές ασφαλείας, συνήθως διαθέτουν ελάχιστα αντικλείδια ενώ η αντιγραφή κάποιου είναι αρκετά κοστοβόρα. Γιατί να μπείτε στην διαδικασία να δημιουργήσετε πασπαρτού για τους συγγενείς και τους φίλους σας, ενώ μπορείτε πολύ απλά και σχεδόν ανέξοδα να προμηθευτείτε μια μεταλλική επιτοίχια κλειδοθήκη την οποία μπορείτε κάλλιστα να τοποθετήσετε έξω ακριβώς από την πόρτα σας και όταν παραστεί η ανάγκη το εκάστοτε άτομο να ξέρει τον κωδικό για το κλειδί του χώρου σας. Αυτός μπορεί να είναι ένας φιλοξενούμενος, η γιαγιά σας που ήρθε απρόσκλητα για να σας αφήσει φαγητό ακόμα και η οικογένειά σας που ανησυχεί γιατί δεν σας βρίσκει στο τηλέφωνο και έκανε ένα mini ταξίδι για να εξακριβώσει ότι είστε καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
6 μέρη που μπορείς να τοποθετήσεις κλειδοθήκη ασφαλείας,