Π. Σκουρλέτης: «Η χειρότερη κυβέρνηση μετά το 1974»

Με αιχμηρά λόγια σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, το έργο της κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η σημερινή κυβέρνηση με την πολιτική που εφαρμόζει είναι η χειρότερη μετά το 1974». Ο κος Σκουρλέτης, αφού αναφέρθηκε στις παθογένειες του ελληνικού συστήματος και του μοντέλου που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, σχολίασε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ

ήταν κυβέρνηση θα είχε συζητήσει μια διαφορετική αντιμετώπιση της κρίσης στον ευρωπαϊκό χώρο.

Την ίδια στιγμή τόνισε ότι θέση του κόμματος του είναι η Ελλάδα να είναι μέλος της ευρωζώνης, «παρά τις διαφωνίες που εκφράζει το κόμμα ως προς την λειτουργία της ζώνης του ευρώ». Αναφερόμενος στο νέο πακέτο μέτρων μίλησε για «ξαφνικό θάνατο της Ελλάδας το 2013».

Σχολιάζοντας τα στοιχεία της Eurostat (τα οποία φέρνουν τη χώρα μας μεταξύ των 10 ακριβότερων κρατών της Ε.Ε.), είπε πως στην Ελλάδα «υπάρχει ένα πλέγμα που δεν επιτρέπει να λειτουργήσουν οι κανόνες της αγοράς» και απέδωσε σε εναρμονισμένες πρακτικές τις υψηλές τιμές των προϊόντων.

Τέλος, σχολιάζοντας τους χαρακτηρισμούς περί κόμματος της δραχμής που προσάπτει η Ν.Δ. στον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ο κος Σκουρλέτης, είπε πως αυτό ήταν η βασική επιχειρηματολογία της άλλης πλευράς «που ήθελε να θεμελιώσει ότι μια νίκη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. θα έθετε σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στο ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα