Δεν άνοιξε τα πλάνα του για Άρσεναλ ο Ζαρντίμ

Πριν λίγη ώρα αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο (9:15), εν όψει του αυριανού αγώνα με την Άρσεναλ (3/10), για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Λίγο πριν από την επιβίβαση της αποστολής, υπήρξε συνομιλία ανάμεσα στον Μαρινάκη, τον Ζαρντίμ και τον Κοβάσεβιτς, μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού

Λεονάρντο Ζαρντίμ, τόνισε τη δυσκολία του αυριανού παιχνιδιού, έχρισε φαβορί την Άρσεναλ, ενώ δε θέλησε να ανοίξει τα πλάνα του για τη δύσκολη αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες».

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω αν θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για μας, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί».

Για το γεγονός ότι η Άρσεναλ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Τσέλσι: «Σίγουρα δεν είναι καλό για μια ομάδα να χάνει αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με μας».

Για τα πλάνα του: «Έντεκα παίκτες θα παίξουν από εκεί και πέρα θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν. Είναι όλοι διαθέσιμοι οπότε θα δούμε».

Απόψε στις 18:45 ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στο «Emirates», ενώ ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 18:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα