Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της ΑΕΚ

Μετά την απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο της ομάδας και την αρνητική απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται στο δρόμο για την εύρεση νέου τεχνικού.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι η πρώτη λύση των ανθρώπων της ΑΕΚ, ενώ οι Λίνεν και Ουζουνίδης βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Τραϊανός Δέλλας, είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ

για την τεχνική ηγεσία, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι την ομάδα και τα προβλήματά της, ενώ είναι μια καλή και φτηνή λύση. Ο ίδιος είναι άγνωστο αν θα δεχτεί την πρόταση της Ένωσης, για αυτό και οι εναλλακτικές των Λίνεν και Ουζουνίδη βρίσκονται ήδη στο τραπέζι.

Ο Γερμανός προπονητής διαψεύδει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, ενώ από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τονίζουν πως υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στην σχετική λίστα μεταξύ των ονομάτων υπάρχουν και οι Μαρίνος Ουζουνίδης, Μάκης Χάβος και Χουάν Κάρλος Γκαρίδο, με την λύση στον γρίφο του νέου προπονητή της ΑΕΚ να αναμένεται το προσεχές διάστημα.

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα