Ο Μαμπουλού χάρισε την νίκη στον ΠΑΣ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 1-2 στην έδρα του Παναιτωλικού και ανέβηκε στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο.

Το ματς έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τους Γιαννιώτες να πετυχαίνουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, ενώ η ομάδα του Αγρινίου έχασε για δεύτερη σερί αγωνιστική και μάλιστα για πρώτη φορά στο γήπεδό της.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα από την αρχή με τις δύο ομάδες να χάνουν φάσεις εκατέρωθεν.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει

αρκετά παράπονα από την διαιτησία κυρίως για το ακυρωθέν γκολ που καταλόγισε ο διαιτητής Φωτιάδης σε προσπάθεια του Μπέριου μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάκου. Το γκολ κακώς ακυρώθηκε ως οφ σάιντ καθώς ο παίκτης του ΠΑΣ καλύπτεται από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 42ο λεπτό με γκολ του Φερέιρα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, με τον Περιστεριάδη όμως να στέκεται άτυχος καθώς η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπέριου και άλλαξε πορεία.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και το κατάφερε κυρίως χάρις στην είσοδο του Μαμπουλού, ο οποίος με δύο δικά του γκολ στο 69 και στο 80 γύρισε το ματς και έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Δείτε το βίντεο:

Το άρθρο Ο Μαμπουλού χάρισε την νίκη στον ΠΑΣ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα