Νέο «μπαμ» στην αγορά! Πασίγνωστη εταιρεία αναψυκτικών βάζει λουκέτο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σαν «βόμβα» έπεσε στη δοκιμαζόμενη ελληνική αγορά η είδηση ότι η Pepsico ΗΒΗ αποφάσισε να κλείσει την μονάδα παραγωγής αναψυκτικών της που είχε δημιουργήσει στα Οινόφυτα. Τα σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν τους υπεύθυνους της εταιρείας να προέβησαν σε αυτήν την κίνηση γιατί εκτιμούν πώς είναι πολύ επιβαρημένη η οικονομική κατάσταση στη χώρα ενώ υπάρχει και πολιτική αστάθεια.

Στην Ελλάδα,

τα προϊόντα αναψυκτικών Pepsico θα συνεχίσουν φυσικά να διατίθενται αλλά πλέον μόνο μέσω εισαγωγών από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους 65 εργαζομένους θα μπορέσουν να εργαστούν για την Pepsico -Tasty ενώ θα απολέσουν τις θέσεις εργασίας τους , θα λάβουν πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων και έξτρα πακέτο απολαβών έως τρία έτη.

Η ανακοίνωση του γενικού διευθυντή Κεντρικής Ευρώπης και Βαλκανίων της Pepsi, Christophe Guille

«Η εταιρεία προκειμένου να διασφαλίσει την ανταγωνιστικότητά της και να είναι σε θέση να υλοποιήσει τα σχέδιά της για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο, προχωρά σε αλλαγές στη λειτουργία της.

Η Pepsi-ΗΒΗ μεταβαίνει σε ένα νέο μοντέλο εφοδιασμού των αναψυκτικών της, με άμεση ισχύ, σε συνέχεια της απόφασής της να διακόψει τη λειτουργία του εργοστασίου των Οινοφύτων.

Πρόκειται για μια δύσκολη, αλλά αναγκαία απόφαση για την εταιρεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις απαιτητικές προκλήσεις της αγοράς.»

Δείτε το βίντεο για το κλείσιμο του εργοστασίου

Το άρθρο Νέο «μπαμ» στην αγορά! Πασίγνωστη εταιρεία αναψυκτικών βάζει λουκέτο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα