«Ο Κυριακού θα σου κόψει τον…»: Τι είπε ο Καμπουράκης στον Παπαδάκη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μπορεί να ήταν για πολλά χρόνια τηλεοπτικοί αντίπαλοι αλλά οι εποχές άλλαξαν με αποτέλεσμα να τους δούμε στο ίδιο στούντιο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega ήταν προσκεκλημένος στην πρεμιέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπή του Αντέννα.

Η υποδοχή και το… τραγούδι

Ο Γιώργος Παπαδάκης τον υποδέχτηκε με το τραγούδι «Δημήτρη μου Δημήτρη μου, μου το ‘κλεισες το σπίτι μου» και στη συνέχεια επισήμανε:

«Αισθάνομαι άσχημα που δεν είστε απέναντι. Όλα αυτά τα χρόνια σταθήκατε με αξιοπρέπεια και νομίζω και οι σχέσεις μας ήταν καλές».

«Τέλος εποχής, καινούρια πράγματα. Σηκώσανε ένα δίκαννο, ρίξανε μια μπαταριά, διέλυσαν το τηλεοπτικό τοπίο. Ποιο ήταν το θέμα; Να προστεθούν άλλοι 2,000 άνεργοι στο 1,5 εκατομμύριο;», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Θέλω να χρησιμοποιήσεις το βήμα σαν να κάνεις εκπομπή. Θέλω να αισθανθείς σαν να κάνεις εκπομπή», του είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Καμπουράκης απάντησε: «Πλήρωσε ο Κυριακού 75 εκατομμύρια. Από πού θα τα βγάλει, από τη διαφήμιση; Θα σου κόψει το μισθουλάκο σου»

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο «Ο Κυριακού θα σου κόψει τον…»: Τι είπε ο Καμπουράκης στον Παπαδάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα