Σύλληψη Ελλήνων δημοσιογράφων στη Νέα Υόρκη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης του Alpha και Δημήτρης Σουλτογιάννης του Star, συνελήφθησαν από άνδρες των αμερικανικών υπηρεσιών να περιφέρονται μεταμφιεσμένοι με περούκες και μακιγιάζ και να παρακολουθούν την ασφάλεια του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο Westin Grand Central.

Οι δύο δημοσιογράφοι, πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του

κ. Παππά, προκειμένου να χρεώσουν μικρογεύμα, ενώ στις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης, δήλωσαν μέλη της αποστολής του Πρωθυπουργού, ο οποίος αναμένεται στην Νέα Υόρκη.

Διάφορες πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής, θέλουν τους δύο δημοσιογράφους να προσπαθούν να βγάλουν ρεπορτάζ με το κόστος της ελληνικής αποστολής, όμως η πλαστογράφηση της υπογραφής δημιουργεί ερωτηματικά για τις προθέσεις των δύο δημοσιογράφων.

Υποψίες εναντίον των δύο δημοσιογράφων κινήθηκαν, όταν εντοπίστηκαν να φωτογραφίζουν μέλη της ασφάλειας του πρωθυπουργού.

Και οι δύο αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, και, σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον τους πρόκειται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία.

Οι αμερικανικές αρχές έχουν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας μετά και την έκρηξη στην πολυσύχναστη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν, καθώς από αύριο αναμένονται στην αμερικανική μεγαλούπολη ηγέτες από όλο τον κόσμο προκειμένου για να λάβουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Το άρθρο Σύλληψη Ελλήνων δημοσιογράφων στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα