ΝΔ: Ο Παππάς να απαντήσει αν βρέθηκε στη Βενεζουέλα με τον Αρτεμίου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας έχει μπει για τα καλά ο υπουργός Επικρατείας και ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του πρωθυπουργού, Νίκος Παπππάς.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αφήνει ασχολίαστο σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» για το alter ego του Αλέξη Τσίπρα και του «δικηγόρου των Panama Papers κ. Αρτεμίου».

Σύμφωνα

με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Νίκος Παππάς και Αρτέμης Αρτεμίου συναντήθηκαν στη Βενεζουέλα δεκαέξι μήνες πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, δηλαδή το 2013.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Η Πειραιώς καλεί τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά να απαντήσει αν ισχύει το ρεπορτάζ που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος».

«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν απαντήσει για ποιο λόγο βρέθηκε ο «ταλαντούχος» δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά και το σημερινό, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» δεν μπορούν να κρύβονται», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζοντας:

«Ο κ. Παππάς οφείλει σήμερα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιο λόγο».

Το άρθρο ΝΔ: Ο Παππάς να απαντήσει αν βρέθηκε στη Βενεζουέλα με τον Αρτεμίου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα