Στο Μοναστηράκι βρέθηκε πεταμένο το κινητό της 13χρονης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πριν από λίγες ώρες η αστυνομία βρήκε το κινητό της 13χρονης αγνοούμενης Ζωής Μπουράτα. Το τηλέφωνο ήταν πεταμένο σε κάποιο δρόμο στο Μοναστηράκι, ενώ η 13χρονη δώσει ακόμη κάποιο σημάδι ζωής.

Τι δήλωσε φίλος της οικογένειας

Στο πόδι είναι από εχθές το απόγευμα συγγενείς, φίλοι αλλά και η τοπική κοινωνία του Περιστερίου εξαιτίας της εξαφάνισης της 13χρονης Ζωής Μπουράτα. Μάλιστα ένας φίλος της οικογένειας δήλωσε σχετικά: «Μας φαίνεται ασύλληπτο. Η οικογένεια της Ζωής είναι

μία από τις καλύτερες οικογένειες της περιοχής, ιδιοκτήτες ενός από τους πιο γνωστούς παιδικούς σταθμούς. Η Ζωή, το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας Μπουρατά, είναι ένα γλυκύτατο, συνεσταλμένο πλάσμα, μία πολύ καλή μαθήτρια, ένα εξαιρετικό κοριτσάκι. Απ’ όσο γνωρίζουμε δεν είχε σχέση με κάποιο αγόρι. Μικρό παιδί ήταν. Γι’ αυτό και οι γονείς της φοβούνται το ενδεχόμενο να την παρέσυρε κάποιος μέσα από το facebook. Τρέμουν μήπως η κόρη τους έπεσε θύμα κάποιου και κανείς δεν γνωρίζει τις διαθέσεις του. Η μητέρα της είναι από εχθές το απόγευμα σε οικτρή ψυχολογική κατάσταση, δεν ξέρουμε πώς θα συνέλθει αυτή η γυναίκα. Πριν από λίγο, η αστυνομία εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο πεταμένο σε κάποιο δρόμο στο Μοναστηράκι ενώ οι αρχές έχουν πάρει το laptot της το οποίο και εξετάζουν ενδελεχώς με την ελπίδα να βρουν κάποιο στοιχείο ικανό να τους οδηγήσει στον εντοπισμό της Ζωής. Αν μας ακούει, αν μας διαβάζει, την ικετεύουμε να επιστρέψει. Να σκεφτεί τη μάνα της και να γυρίσει πίσω…».

Το άρθρο Στο Μοναστηράκι βρέθηκε πεταμένο το κινητό της 13χρονης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα