Κως : Έδερναν τον συμμαθητή τους ενώ οι υπόλοιποι το βιντεοσκοπούσαν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας 15χρονος μαθητής σε γυμνάσιο στο νησί της Κω, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από οκτώ συμμαθητές του που του στήσανε «καρτέρι» έξω από το σχολείο. Ενώ το περιστατικό βιντεσκοπούσαν άλλοι μαθητές του σχολείου που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη έξω από το 2ο Γυμνάσιο του νησιού, ενώ αφορμή υπήρξε η σύσταση που έκανε ο 15χρονος σε 14χρονο (που φοιτά στο 1ο Γυμνάσιο) να σταματήσει να παρενοχλεί το μικρότερο (14χρονο) αδερφό του. Ο 14χρονος εξοργίστηκε από αυτό, για αυτό μαζί με άλλους οκτώ συμμαθητές του περίμεναν

τον 15χρονο έξω από το σχολείο του, όπου άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα.

Μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος ο 14χρονος τιμωρήθηκε με τριήμερη αποβολή, ενώ οι γονείς των παιδιών που ενεπλάκησαν στο περιστατικό κλήθηκαν από τον εισαγγελέα. Οι γονείς του θύματος, κατέθεσαν μηνύσεις ενώ ταυτόχρονα αιτήθηκαν της παρέμβασης τόσο του Υπουργείου Παιδείας όσο και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό του για το ξυλοδαρμό του μαθητή εξέφρασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ιπποκρατείου Γυμνασίου.

Το άρθρο Κως : Έδερναν τον συμμαθητή τους ενώ οι υπόλοιποι το βιντεοσκοπούσαν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα