Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης στην Πετρούπολη – Η τελευταία της επικοινωνία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Σε συναγερμό βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η ελληνική αστυνομία αφού ένα κορίτσι 13 χρονών αγνοείται στην περιοχή της Πετρούπολης.

Ο λόγος για την Ζωή Μπουράτα η οποία όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα και μοβ αθλητικά παπούτσια. Έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 155 εκ. και βάρος 42 κιλά.

Η τελευταία επικοινωνία της 13χρονης ήταν με τη μητέρα της στο κινητό

Ειδικότερα, σύμφωνα με το enikos.gr, χθες το απόγευμα,

στις 17:30, η Ζ. Μπουράτα βγήκε από το σπίτι της με σκοπό να πάει σε ψιλικατζίδικο το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Μετά από 10 λεπτά όμως, η 13χρονη δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της με συνέπεια η μητέρα της, να την καλέσει στο κινητό. Το κορίτσι απάντησε και της είπε ότι δεν βρήκε αυτό που έψαχνε και πως θα πήγαινε σε ένα άλλο κατάστημα ψιλικών, μαζί με μία φίλη της. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχε η 13χρονη αγνοούμενη με τη μητέρα της. Το κινητό της κοπέλας πλέον είναι απενεργοποιημένο. Σημειωτέον ότι η 13χρονη δεν έχει φύγει αιφνιδιαστικά από το σπίτι της στο παρελθόν.

Το άρθρο Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης στην Πετρούπολη – Η τελευταία της επικοινωνία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα