Μέσι – Κανέλο: Ο κορυφαίος Τάισον παίρνει θέση για τις απειλές του πυγμάχου

O Λιονέλ Μέσι μετά από το παιχνίδι της Αργεντινής με το Μεξικό στο Μουντιάλ του Κατάρ εθεάθη μέσα στα αποδυτήρια να … κλωτσά στο πάτωμα μια φανέλα του Μεξικού. Η κίνηση του αυτή εξόργισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας τον Κανέλο Αλβάρεζ ο οποίος την θεώρησε ως προσβολή προς τη σημαία του Μεξικού. Έτσι αποφάσισε να απειλήσει τον Μέσι μέσα από το Twitter.

Vieron a Messi limpiando el piso con nuestra playera y bandera ????

— Canelo Alvarez (@Canelo)

November 28, 2022

Σε μια σειρά από tweets έγραψε εξαγριωμένος ο Κανέλο: «Ο Μέσι καθαρίζει το πάτωμα με τη φανέλα και τη σημαία μας;» και εν συνεχεία έγραψε: «Θα πρέπει να ζητήσει από τον Θεό να μην τον βρω». Το tweet του περιελάμβανε emoji με γροθιές και βρισιές.

ahí está https://t.co/2WQfYJzQ6B

— Portero Mexico (@PorteroMexico) November 28, 2022

Τον Μέσι υπερασπίστηκε ο Αγκουέρο ο οποίος απάντησε τον Κανέλο ότι ο Λιονέλ δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση.  Εν συνεχεία μπήκαν στη μάχη τα “βαριά” όπλα. Θέση υπέρ του Μέσι πήρε και ο Μάικ Τάισον. Ο Αμερικανός πυγμάχος απείλησε με επιστροφή στα ρινγκ εάν ο Κανέλο πειράξει τον Λιονέλ. Ο Αμερικανός είπε  στο BBO Sports: «Κάποιος με το όνομα «Κανέλο» απείλησε τον Μέσι. Αν τολμήσει να αγγίξει τον Μέσι, θα πρέπει να επιστρέψω στο ρινγκ». Ο Τάισον ήταν φίλος με τον  Ντιέγκο Μαραντόνα και θαυμάζει την Αργεντινή. Για την ιστορία μετά από το παιχνίδι της Αργεντινής με την Πολωνία ο Κανέλο ζήτησε συγνώμη από τον Μέσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TNT Sports Argentina (@tntsportsar)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέσι – Κανέλο, Τάισον,mesi – kanelo, taison