Μεγάλη νίκη η Βέροια 1-0 τον Παναθηναϊκό

Μεγάλη νίκη για την Βέροια και δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Παναθηναϊκό απόψε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, όπου η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 1-0 των «πρασίνων», οι οποίοι έδειξαν ότι δεν είχαν προλάβει να συνέλθουν από την ήττα στο Περιστέρι. Το γκολ που έδωσε τη μεγάλη νίκη στην Βέροια

πέτυχε στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπεν.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τους Ζέκα και Μπεργκ είναι μια πραγματικά διαφορετική ομάδα και αυτό το άσχημο πρόσωπο έδειξε και στη Βέροια, με αποτέλεσμα να χάσει τρεις ακόμα βαθμούς.

Οι «πράσινοι» ήταν πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο και υποφερτοί στην επανάληψη, απέναντι στην Βέροια που με τον Στέφανο Γαϊτάνο στον πάγκο της, παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη από τις τελευταίες εμφανίσεις της και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Αμαραντίδης, Καντιμοίρης – Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός

ΒΕΡΟΙΑ (Στ.Γαιτάνος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Όστοϊτς, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπαργκάν (45΄+1 Ντουμίτρου), Γεωργιάδης (64΄ Τάτος), Μπεν, Κάμπορα (76΄ Νέτο)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μέντες (46΄ Λαγός), Πράνιτς, Νίνης (58΄ Ατζαγκούν), Μαυρίας, Πέτριτς, Καρέλης (69΄ Κλωναρίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα