Κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο

Το μεγάλο αγκάθι στην παραμονή του Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της Εθνικής μας ομάδας και μετά το Μουντιάλ του καλοκαιριού, ήταν η επιθυμία του να εργαστεί σε κάποιον σύλλογο, προκειμένου να βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική δράση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε μια επιτυχημένη πορεία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες εργασίας στη «γαλανόλευκη», με αποτέλεσμα αρχικά, η επέκταση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ, να θεωρείται

δεδομένη.

Ωστόσο η όλη υπόθεση εξελίχτηκε σε ένα μίνι σίριαλ, αφού ενώ αρχικά ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής μετά το καλοκαίρι, λίγο αργότερα φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και έστειλε μήνυμα παραμονής, χαροποιώντας τον Γιώργο Σαρρή.

Λίγε μέρες μετά όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι, με τον Πορτογάλο να δηλώνει ότι θέλει χρόνο προκειμένου να λάβει την τελική του απόφαση, γεγονός που εκνεύρισε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, που αποφάσισε να τον «τελειώσει».

Οι πληροφορίες λένε ότι η μεταστροφή αυτή στις προθέσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού είχε να κάνει με την ενημέρωση που είχε ο ίδιος για πρόταση από ομάδα της πατρίδας του και συγκεκριμένααπό την Πόρτο.

Τελικά όπως όλα δείχνουν αυτή είναι και η αιτία του «διαζυγίου»του Σάντος με την ΕΠΟ, αφού εκτός απροόπτου ο Πορτογάλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα sportday, στις αρχές της εβδομάδας ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, δέχθηκε μία κλήση από την πατρίδα του και ενημερώθηκε πως είναι στην κορυφή της λίστας των υποψηφίωνγια να καθίσει στον πάγκο της Πόρτο την επόμενη σεζόν.

Την ενημέρωση έκανε το δεξί χέρι του προέδρου των «δράκων», Πίντο ντα Κόστα, ο Αντέρο Ενρίκε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία, ακόμα και αν η Πόρτο κατακτήσει το Europa League ο τωρινός προπονητής Λουίς Κάστρο θα αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Σάντος να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πιθανότητα να δουλέψει ξανά στη χώρα του.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι όσο δεν ανακοινώνεται κάτι επίσημα,ο ΠΑΟΚ που έχει τον πορτογάλο στην πρώτη θέση των επιλογών, για την ανάληψη της ομάδας, εξακολουθεί να διατηρεί ελπίδες για τον Σάντος, που είναι ο μεγάλος πόθος του Ιβάν Σαββίδη για το τιμόνι του Δικεφάλου.

πηγη:exedra

Keywords
Τυχαία Θέματα