"Βόμβα" με μεγάλη ελληνική ομάδα!

Οι πληροφορίες του σκύλου είναιγκαραντί και δεν χωράνε καμία αμφισβήτηση για το φλερτ μεγάλης ελληνικής ομάδας στον Μαρσέλο Μπιέλσα. Εδώ θα τα διαβάσεις όλα...

Ο Αργεντινός τεχνικός δέχθηκε κρούσητον περασμένο Μάρτιο από γνωστό μάνατζερ, που εκπροσωπούσε το σύλλογο από Ελλάδα, αποκαλύπτει ο sportdog.

H επαφή έγινε στο εξωτερικό και, μάλιστα, προτάθηκε στον Αργεντινό κόουτς

να γίνει συνάντηση ...γνωριμίας επί ισπανικού εδάφους με παράγοντα της ελληνικής ομάδας.

Ο ατζέντης, εξουσιοδοτημένος 100% από την ΠΑΕ, τού συζήτησε αναλυτικά τηνπροοπτική και τις προϋποθέσεις για να δουλέψει στη χώρα μας.

Ο 58χρονος προπονητής εμφανίσθηκε θετικός, εξέφρασε την επιθυμία να εργαστεί πάλι στην Ευρώπη, αλλά τόνισε ότι έχει ως προτεραιότητα το αγγλικό και το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Μπιέλσα δεν έκλεισε, δηλαδή, την πόρτα στην ελληνική ομάδα και, όπως έμαθε ο σκύλος, κανόνισε ραντεβού για τον Μάιο, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται να μη διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω.

Βέβαια από χθες, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο κορυφαίος κόουτς βρίσκεται στη Μασσαλία και συζητάει για να αναλάβει τη Μαρσέιγ.

Το κασέ του Μπιέλσα στην Μπιλμπάο ήταν καθαρά 1,8 εκ. ευρώ, οπότε αν ερχόταν με αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα, θα στοίχιζε ετησίως μαζί με τους φόρους κοντά στα 3,3 εκ. ευρώ. Μιλάμε για πολλά λεφτά...

Ο Μπιέλσα, πάντως, έχει στα χέρια του και προτάσεις από εθνικές ομάδες. Παραγουάη,Περού και Ελλάδα τον έχουν προσεγγίσει, αλλά προτιμάει να δουλέψει σε σύλλογο. Αυτά...

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα