τον Κάμπελ μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού

Η χρονιά οδεύει προς το τέλος της και ένα από τα πρώτα θέματα που θα πρέπει να απασχολήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι αυτό του Κάμπελ.

Οι Ερυθρόλευκοι θα ήθελαν να παραμείνει ο Κοσταρικανός ο οποίος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και έχει συνδράμει αποφασιστικά στην επίτευξη των στόχων.

Ίσως όμως ήδη να έχουν καθυστερήσει, καθώς όπως φαίνεται ο νεαρός επιθετικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Φενέρ. Μπορεί ο ίδιος να επιθυμεί όσο τίποτα άλλο την επιστροφή

του στην Αγγλία και μια ευκαιρία στην Πρέμιερλιγκ, αλλά η Άρσεναλ εξετάζει όλα τα δεδομένα.

Τι λένε αυτά; Πως οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας είναι διατεθειμένοι να ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πέντε εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Αν αυτό ισχύει, τότε σαφώς και έχουν τον πρώτο λόγο έναντι των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν τον παίκτη. Έναντι φυσικά και του Ολυμπιακού, καθώς το ποσό θεωρείται πολύ μεγάλο για μια τέτοια μεταγραφή.

Παρόλα αυτά η υπόθεση μόνο τελειωμένη δεν θεωρείται, καθώς οι Ερυθρόλευκοι αυτή τη στιγμή έχουν κάποιους άσους στο μανίκι. Η καλή σεζόν που έκανε ο Κάμπελ στην Ελλάδα τον βοήθησε πάρα πολύ και αυτό αποτελεί ένα διαπραγματευτικό ατού, όπως και η πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι θα κληθεί σε λίγες μέρες να κάνει τη δική του κίνηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να πείσει την Άρσεναλ πως ο Κάμπελ θα φοράει και του χρόνου τα ερυθρόλευκα.

πηγη:exedra

Keywords
Τυχαία Θέματα