Κεδίκογλου: "Θα συζητήσουμε και θέμα ηγεσίας"

Τη συζήτηση του θέματος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, στο συνέδριο του κόμματος, έθεσε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, λέγοντας ότι το 8% των ευρωεκλογών ήταν αποτυχία.

«Πολλοί άνθρωποι με ρωτούσαν για το αποτέλεσμα, και είπα ότι είναι αποτυχία γιατί χάσαμε έναν στους τρεις ψηφοφόρους μας... είναι αυτονόητο αυτό που είπα (σ.σ σε ανάρτησή του στο Facebook). Αν δεν κάνουμε

σωστή διάγνωση δεν θα έχουμε σωστή θεραπεία και το 8 % θα γίνει 5% και ούτω καθ’ εξής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

«Το 8% ήταν ένα ποσοστό ανθρώπων βαθιά προβληματισμένων, και αυτό το μήνυμα έπρεπε να το μεταφέρω να μην το πετάξω στο καλάθι των αχρήστων» τόνισε και συνέχισε προσθέτοντας:

«Να κάνουμε ένα συνέδριο να λέμε πόσο ωραίοι είμαστε και να αυτοεπιβεβαιωνόμαστε; Δεν βάζω κάτι που δεν το βάζει η κοινωνία και ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην τα συζητήσουμε όλα; Αν θεωρούμε ότι όλα πάνε καλά τότε να μην αλλάξουμε τίποτε, και να μην κάνουμε τίποτε.»

Ενώ σε ερώτηση για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είπε: «ο πρόεδρος δίνει αγώνα, είναι σεβαστό αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ να γίνεται κριτική».

Keywords
Τυχαία Θέματα