ΠΑΟΚ: Μετά τη συμφωνία με Αναστασιάδη παίρνουν σειρά οι μεταγραφές

Στην ενίσχυση του ρόστερ του στρέφεται ο ΠΑΟΚ μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Αρκετοί παίκτες περνούν από το «μικροσκόπιο» του κ. Αναστασιάδη και του προέδρου της ομάδας Ζήση Βρύζα τις τελευταίες μέρες.

Ενδιαφέρον υπάρχει, μετά από πρόταση που έφτασε στα γραφεία του δικεφάλου, για τον καλύτερο παίκτη του πολωνικού πρωταθλήματος τη σεζόν που τελείωσε ( 27 συμμετοχές και 14 γκολ), τον Μίροσλαβ Ράντοβιτς.

Ο

30χρονος Σέρβος αγωνίζεται τόσο στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, όσο και στον άξονα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αποκτήσει από την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λέγκια Βαρσοβίας (με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2017) αν πληρώσει τη ρήτρα του, ύψους 500.000 ευρώ.

Από κει και πέρα, υπάρχουν δημοσιεύματα του ελληνικού και ξένου Τύπου για δύο ακόμη παίκτες. Τον Ιάγο Ντίαθ της Λούγκο, ομάδας της Σεγούντα Ντιβιζιόν της Ισπανίας. Πρόκειται για 21χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό που θεωρείται επένδυση για το μέλλον και το κόστος απόκτησής του δεν είναι μεγάλο.

Επίσης σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Skysports» ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και μάλιστα έχει κάνει κρούση στη Χάμιλτον για τον 22χρονο αμυντικό Ζίγκι Γκόρντον. Ο Σκωτσέζος διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας και με πολωνική υπηκοότητα, υπέγραψε πάντως πριν λίγες μέρες νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη Χάμιλτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα