Ηράκλειο: Μεγάλη προσέλευση στην 8η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

Ομαλά και με μεγάλη προσέλευση δημοτών ολοκληρώθηκε η 8η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Οι δημότες εξυπηρετήθηκαν χωρίς παραγγελίες στη συγκεκριμένη διανομή και εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την ποικιλία των προσφερόμενων αγαθών και τις τιμές τους.

Η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, που υλοποιείται μέσα από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και της αντιδημάρχου Μαρίας Γαλακτοπούλου, έχει μια περιοδικότητα στο δήμο Ηρακλείου που καταδεικνύει την βούληση της διοίκησης του δήμου και του δημάρχου Παντελή Βλασσόπουλου να υπάρχουν

κοινωνικές δομές που να στηρίζουν τους κατοίκους του Ηρακλείου Αττικής σε μια εποχή όπου τα εισοδήματα μειώνονται ενώ οι τιμές παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Τα προϊόντα και οι παραγωγοί που συμμετέχουν αξιολογούνται κάθε φορά, έχουν γίνει έλεγχοι του ΕΦΕΤ, ενώ η προσπάθεια οργάνωσης της διανομής βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη προκειμένου να είναι καλύτερη η εξυπηρέτηση των δημοτών. Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε ειδική ιστοσελίδα παραγγελιών και πληροφοριών σχετικά με τις διανομές στο www.agorairakliou.gr . Πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 2000103, 2132000141.

Στην ίδια κατεύθυνση στήριξης των δημοτών λειτουργεί επιτυχημένα στο δήμο η Σπιτική Κουζίνα όπου οι δημότες μπορούν να προμηθευτούν καθημερινά μαγειρεμένο φαγητό στην τιμή των 2,5 ευρώ και ήδη έχει μέση κατανάλωση περισσότερες από 100 μερίδες φαγητού ημερησίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα