ΗΠΑ: 4 συλλήψεις για το θάνατο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Σύμφωνα με αστυνομικές αναφορές που επικαλούνται εφημερίδες της Νέας Υόρκης, 4 άτομα έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για τον περίεργο θάνατο του ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, την ίδια στιγμή, που ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη καταλήξει στα πραγματικά αίτια θανάτου του 46χρονου ηθοποιού.

Όπως αναφέρουν οι New York Times και η New York Daily News,

η αστυνομία έκανε έφοδο σε τρία διαμερίσματα μίας πολυκατοικίας, στην οποία την οδήγησαν τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει την προέλευση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης που είχε βρεθεί στο διαμέρισμα του ηθοποιού.

Συνελήφθησαν 4 άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, και βρέθηκαν συνολικά 350 σακουλάκια με ναρκωτικά. Τα σακουλάκια δεν είχαν τη «σήμανση» άσος σπαθί ή άσος καρδιά, όπως εκείνα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του Χόφμαν.

Εν τω μεταξύ, η ηρωίνη από το διαμέρισμα του ηθοποιού δεν βρέθηκε στην αρχική δειγματοληπτική εξέταση να περιέχει φαιντανύλη. Η ουσία χρησιμοποιείται ως προσθετικό και έχει συνδεθεί με αριθμό θανάτων από υπερβολική δόση.

Νέα στοιχεία γύρω από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένονται σήμερα, Τετάρτη. Οι οικείοι του Χόφμαν ανέφεραν ότι η κηδεία θα γίνει σε στενό κύκλο ενώ αργότερα μέσα στο μήνα θα γίνει και δεύτερη τελετή.

Keywords
Τυχαία Θέματα