Κεδίκογλου: Κανένας υπουργός δεν πάει για πασαρέλα στην Κεφαλονιά

Στις αιτιάσεις κάποιων, πως η κυβέρνηση έχει επενδύσει επικοινωνιακά στην κατάσταση, που επικρατεί στην Κεφαλονιά, με τους υπουργούς, τον έναν μετά τον άλλον να επισκέπτονται το νησί, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Κανένας υπουργός δεν πάει για πασαρέλα. Πάει για να κάνει δουλειά και να δώσει οδηγίες επιτόπου», είπε, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, και έκανε λόγο για «τεράστια προσπάθεια

εκ μέρους του κρατικού μηχανισμού».

Σε ό, τι αφορά τις επικρίσεις σχετικά με τις σκηνές που στήθηκαν στο νησί, ο κ. Κεδίκογλου διαβεβαίωσε ότι «πρόκειται για μια προσωρινή λύση», επισήμανε ότι «οι πληγέντες δεν πρόκειται να μείνουν σε σκηνές» και ανέφερε ότι «φτάνουν ήδη κοντέινερ».

Χαρακτήρισε εξάλλου «απαράδεκτες» τις χθεσινές φήμες για επικείμενο σεισμό. «Μετά από αυτό το όργιο φημολογίας συζητούσαμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι πρέπει να υπάρξει και ψυχολογική υποστήριξη», είπε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωσε τέλος ότι «πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί τετραψήφιο νούμερο, στο οποίο θα μπορούν να καλούν οι σεισμόπληκτοι και να ενημερώνονται για το πώς θα αξιοποιούν τη βοήθεια που προσφέρει η Πολιτεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα