Η πληθωρική Miss Bum Bum είναι Βραζιλιάνα αλλά λατρεύει τον Μέσι! Οι φωτογραφίες-φωτιά που ανεβάζει στο διαδίκτυο

Χάρη στην…πίσω όψη της, η Σουζι Κορτέζ έγινε μία από τις αγαπημένες των social media. Πριν από λίγους μήνες «σάρωσε» όταν αναδείχτηκε Μις Οπίσθια στον διαγωνισμό Miss Bum Bum που λαμβάνει χώρα κάθε χρονιά στην Βραζιλία.

Τώρα ήρθε η ευκαιρία για να γνωρίσουν και τον εσωτερικό της κόσμο. Η Βραζιλιάνα καλλονή πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες με την φανέλα της Αργεντινής και του Μέσι, όχι για να εκδηλώσει για ακόμα μια φορά την λατρεία της για τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, αλλά γιατί συγκινήθηκε από την ιστορία του 5χρονου Αφγανού που έκανε μια νάιλον σακούλα φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.


Η Κορτέζ παρότι είναι Βραζιλιάνα, φόρεσε και αυτή τη φανέλα του Μέσι για να δείξει πως δεν βλέπει κανένα πρόβλημα στο να φορέσει την φανέλα μιας άλλης χώρας εάν πρόκειται με αυτό τον τρόπο να βοηθήσει κάποιον. Η Miss BumBum ανεξάρτητα με το μήνυμα που θέλησε να περάσει έχει δηλώσει μεγάλη θαυμάστρια του Μέσι και της Μπαρτσελόνα.

Βέβαια η Κορτέζ δεν έμεινε μόνο εκεί και με πρόσφατη… γυμνή ανάρτησή της θέλησε να αποδείξει ,με τις καμπύλες της στα κορίτσια που οδηγούνται στη νευρική ανορεξία για να φτιάξουν ένα αδύνατο σώμα που να μοιάζει με αυτά των μοντέλων πως «ένα κανονικό σώμα είναι ένα υγιές σώμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα