«Έχει πλάκα να ήταν μαζί»: Η «μάχη» στην εντατική της συνοδηγού του Παντελίδη – Τι λέει η μητέρα (video)

Δύσκολες ώρες περνάει η κοπέλα που επέβαινε στη θέση του συνοδηγού στο τζίπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Η τραυματισμένη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η κοπέλα υποβλήθηκε σε ολόσωμη αξονική χωρίς να υπάρξουν ευρήματα στο κεφάλι και την κοιλιά. Αμέσως μπήκε στο χειρουργείο.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ,

η 30χρονη υπεβλήθη σε χειρουργείο στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο. Η μετεγχειρητική της κατάσταση κρίνεται σταθερή, ωστόσο κρίσιμα θεωρούνται τα δυο πρώτα 24ωρα, μετά τα χειρουργεία.

Η δεύτερη κοπέλα, σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει κατάγματα, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού.

Συγκλονίζει η μητέρα της 30χρονης

Η μητέρα της 30χρονης κοπέλας που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ξεσπά.

Μιλώντας στο STAR, η μητέρα της 30χρονης είπε μεταξύ άλλων: «Εγώ το είδα στο facebook ότι είχε τροχαίο ο Παντελίδης και ότι είχε και δύο κοπέλες μαζί του. Επειδή ήταν φίλοι με την κόρη μου, τρώγανε, βγαίνανε, είχαν καλές σχέσεις, λέω “έχει πλάκα να ήταν μαζί”».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Αναζητήσεις
i mana tou pantelidi stin entatiki, τι λεει η κοπελα που ηταν συνοδηγος του παντελιδη
Τυχαία Θέματα