Η απίστευτη ιστορία ενός Ισπανού που εθεωρείτο νεκρός και βρέθηκε ζωντανός σε δάσος της Ιταλίας

Τον αναζητούσαν για αρκετά χρόνια και δεν είχαν κανένα σημείο ζωής, όμως αυτός ήταν ζωντανός αν και επισήμως είχε κηρυχθεί νεκρός… Ο λόγος για τον Ισπανό γιατρό Κάρλος Ορτίθ ντε Σαλαζάρ, τον οποίο εντόπισαν σε ένα δάσος στην Τοσκάνη της Ιταλίας, δύο κυνηγοί μανιταριών.

Ο 47χρονος σήμερα άνδρας είχε εξαφανιστεί το 1996 από το σπίτι του στη Σεβίλλη όταν και είχε πάθει μια πολύ σοβαρή κρίση κατάθλιψης. Παρά τις αναζητήσεις οι δικοί του δεν είχαν εντοπίσει κανένα σημείο ζωής, με αποτέλεσμα πριν από πέντε χρόνια να τον κηρύξουν νεκρό.

Ο Σαλαζάρ έδειξε στους

δύο έκπληκτους άνδρες που τον βρήκαν το διαβατήριό του και τους είπε:

«Είμαι Ισπανός, το όνομά μου είναι Κάρλος και ζω εδώ από το 1997. Δεν θέλω να ζω με τους ανθρώπους. Τώρα που με βρήκατε θα πρέπει να φύγω από εδώ». Για το θέμα ενημερώθηκαν οι γονείς του, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για το γιο τους από τις φωτογραφίες που τους έδειξαν.

Μάλιστα πήγαν στην Ιταλία και προσπάθησαν να τον βρουν, όμως αυτός είχε φύγει από εκεί για κάποιο άλλο μέρος. Για το θέμα μίλησαν οι γονείς στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, λέγοντας: «Είναι ο γιος μας είναι ο Κάρλος. Είναι ζωντανός και είναι το πιο σημαντικό. Σεβόμαστε τη θέληση και την ελευθερία του, αλλά δεν φεύγουμε πριν τον κρατήσουμε στα χέρια μας έστω και για τελευταία φορά».

Πηγή: nooz.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα