Φλαμπουράρης: Δεν ζητήσαμε άδεια από τους δανειστές για τις παροχές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στις χθεσινές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα περί παροχών σε χαμηλοσυνταξιούχους και νησιώτες.

Στην ερώτηση αν οι δανειστές ήταν ενήμεροι για τις συγκεκριμένες παροχές ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε «Αφού είναι από τα πλεονάσματα τα οποία διαθέτουμε εμείς, δεν έχουν δικαίωμα οι Θεσμοί να μας πουν

κάτι». Ενώ τόνισε πως η συγκεκριμένη παροχή για τους χαμηλοσυνταξιούχους αφορά «σε συντάξεις όλων των ταμείων, αναπηρίας, χηρείας, προσωρινές».

Ενώ στο ερώτημα αν οι συγκεκριμένες παροχές συνιστούν πρόκριμα πρόωρων εκλογών ο υπουργός Επικρατείας ισχυρίστηκε «Δεν μας πέρασε καθόλου από το μυαλό, όταν σχεδιάζαμε το επίδομα, να πάμε σε εκλογές.Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθούμε, ούτε να πάμε σε εκλογές πριν το 2019».

Επιπρόσθετα ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο επίδομα θα είναι ακατάσχετο και αφορά όσους συνταξιούχους λαμβάνουν μικτή σύνταξη από 0-850 ευρώ. Ενώ τόνισε ότι στην περίπτωση ζευγαριού συνταξιούχων θα λάβουν και οι δύο το επίδομα.

Το άρθρο Φλαμπουράρης: Δεν ζητήσαμε άδεια από τους δανειστές για τις παροχές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα