Έτσι γλίτωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ την πτώχευση !

Βαστάει χρόνια αυτή η κόντρα του Νίκου Κούβελα με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για κάπου 25.000 ευρώ μάλιστα, άνοιξε άνευ προηγουμένου «μέτωπο». Κι οι μάχες κορυφώθηκαν σήμερα στο Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης.

Εκεί εκδικάστηκε η αγωγή του Νίκου Κούβελα με την οποία ζητούσε την έξοδο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από

το άρθρο 99. Αν κι αυτή θα προκαλούσε ζημιά και στον ίδιο! Φέρονται μάλιστα, να κρατούν αποστάσεις από το Νίκο Κούβελα (για τις διαστάσεις της κόντρας …) κι ο πατέρας του Σωτήρης πρώην υπουργός και δήμαρχος κι ο αδελφός του Δημήτρης, δικηγόρος και μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ρόλο μεσολαβητή είχε αναλάβει και ο τέως πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μιλτιάδης Κανώτας άνευ αποτελέσματος. Ο Νίκος Κούβελας φερόταν ως έξω φρενών με την ασυνέπεια της.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ (δεν ήταν δα κι η αθώα περιστερά στην υπόθεση) επιμένει πως προσέφερε στον αντίδικο της ένα ποσό (αναφέρεται το ποσό των 5.000 ευρώ) και διακανονισμό για το υπόλοιπο. Ο Νίκος Κούβελας ήταν ανένδοτος. Με το … γινάτι του για πρόκληση ζημιάς στον ΠΑΟΚ να εκπλήσσει. Όχι μόνον δεν δέχθηκε (επειδή δεν θεωρούσε φερέγγυα και τη νέα μετά τις παλιές, συμφωνία) αλλά επέμενε στην αγωγή του. Με αυτήν ουσιαστικά ζητούσε πτώχευση της και υποβιβασμό του ΠΑΟΚ σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Η εκδίκαση ξεκίνησε. Και παρέστησαν σε αυτοί 51 μάρτυρες υπεράσπισης της ΚΑΕ. Ανάμεσα τους ο ΕΣΑΚΕ, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ κι άλλοι πιστωτές της οι οποίες συνιστούσαν συμφωνία. Με το επιχείρημα πως σε αντίθετη περίπτωση θα έχαναν κι αυτοί τα χρήματα τους. Ένατι των οποίων βέβαια, καταβάλλονται κανονικά δόσεις. Ο όγκος κι ο παλμός των μαρτύρων υπεράσπισης διαμόρφωσε θετικές εντυπώσεις για την εναγομένη πλευρά …

Το δικαστήριο διέκοψε δύο φορές και αποσύρθηκε για συζήτηση της υπόθεσης. Τελικά, έδωσε αναβολή μέχρι τον Σεπτέμβριο. Με τον δικηγόρο του Νίκου Κούβελα, να διαμαρτύρεται έντονα για τη μη καταδίκη (με την αποδοχή του αιτήματος για την έξοδο της από το άρθρο 99) της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η σοβαρότητα της κατάστασης ήταν τέτοια ώστε ο δικηγόρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραιτήθηκε προ της εκδίκασης. Και τούτο επειδή δεν ήθελε σε δική του υπόθεση να πτωχεύσει η ΠΑΕ και να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ. Κι ανέλαβε την υπεράσπιση η δικηγόρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Κατερίνα Γιαννακοπούλου.

Έτσι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απέφυγε τον σοβαρότατο κίνδυνο ο οποίος έφθασε προ των πυλών της …

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα